Ismerek egy olyan játékot aminek az a neve hogy, "mond vagy mutasd" csak hogy nem tudom a játékszabályt mert még nem játszottam ilyet valaki leírná nekem a szabályt vagyis azt hogy hogyan kell ezt játszani?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 13:02
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez olyasmi lehet mint a felelsz, vagy mersz. Esetleg az más néven.
Nos, mi úgy játszottuk, hogy körbeültünk egy üveget és megpörgettük. Akire az üveg szája mutatott annak az választhatott, hogy felel vagy mer. Ha felel egy kérdésre kell válaszolnia, ha mer egy feladatot kell megcsinálnia. A kérdést illetve a feladatot a pörgető mondta.
Mi olyan szabályt is beleraktunk, hogy kétszer egymás után nem lehet felelni, vagy ha felelt utána ötször muszáj volt merni. (Ez egy emberre vonatkozik, tehát egy ember nem felelhetett egymás után többször.)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2013. jún. 16. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!