Letöltöttem a Gears of War-t, és csináltam hozzá Offline profilt, a mentések miatt. Másnap megint játszottam vele, és meg voltak a mentések. Viszont következő nap, ha rámentem hogy continue, csak annyit írt, hogy nincsenek mentések. Ez miért van?
Figyelt kérdés
Előtte is csinálta már ugyanezt, és elkezdtem elölről a játékot, következő pár alkalommal még megtalálta a mentéseket, utána már nem.. Pls help.. :S Előre is köszi.2013. jún. 2. 15:20
1/3 anonim válasza:
letöltött játékoknál ilyen simán előfordulhat
tölts le egy másikat
2/3 anonim válasza:
Xlive.ddl lehet megoldja a problémát, gta4-nél, resi5-nél megoldotta (bemásol game főmappa, indít és nem kell még profil sem) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!