Csábításból jeles. Nataniel vagy Castiel?
Figyelt kérdés
Melyikőjük szimpatikusabb és melyiknél van nagyobb esélyetek?2013. jún. 15. 18:13
1/35 Denne válasza:
Tulajdonképpen én sem tudok köztük választani. De nekem most Castielnél van nagyobb esélyem. De Nataniel a szimpatikusabb.
2/35 anonim válasza:
én mióta megtudtam, hogy Nat a macskákat szereti jobban, elkönyveltem magamban bzinak és átpártoltam Castielhez xD
3/35 anonim válasza:
Szerintem Castiel mert bár mindenki azt írja más kérdéseknél h nem lehet vele kijönni,de szerintem tök jó fej ha te is olyan vagy vele.... Nála van a legnagyobb esélyem is és vele volt az 1. randim a játékban. Különben meg Nataniel megutált amikor a papírt kellett alá iratni :)
4/35 anonim válasza:
Nataniel bunkó, Castiel... meg hát ő nem igazán bír engem! :D
5/35 A kérdező kommentje:
Nekem eddig mindkettőnél majdnem egyenlő esélyem volt, de a 2.epizód végén Kennel mentem haza :( Eléggé idegesítő gyerek és nagyon örültem, hogy végre eltűnt :D
De nézzétek csak mit találtam :
Elvileg Ken így fog majd kinézni :D
2013. jún. 18. 16:38
6/35 anonim válasza:
Ezek után lehet hogy elfogadok tőle egy kis kekszet! :D
8/35 A kérdező kommentje:
A 13.részben :)
még jó messze van :S
2013. jún. 19. 08:24
9/35 anonim válasza:
Nekem Natanielnél van esélyem :)
am nagyon jó játék, okos volt aki kitalálta..bár én keveslem az akció pontokat.
vegyetek fel ha szeretnétek: Ryuki
10/35 A kérdező kommentje:
Felvettelek :)
2013. jún. 20. 06:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!