World of Tanks: miután belépek kiírja hogy kapcsolódás egy csomó ideig, és nem megy tovább, mi lehet a baja?
a netnek semmi koze, nekem 2 mb netem van es minden online jatek rendesen fut
ez a kerdes mar sokszor volt felteve, de hasznos valasz soha, szoval inkabb a hivatalos forumon nezz szet
es akkor a tobbi jatekok miert mennek? tera/aion-nak nagyobb az adatforgalma, nalam a legjobb esetben is 220kb/sec a letoltes, megis megy minden mmo-m
es szerintem a kerdezo elirta, nem kbit hanem mega
Ja mbit igen elírtam bocsi, amúgy kedves 6. nézd már meg a tera grafikáját légyszives, a wot annak a közelébe se ér:)
Solystan tegnap este töltöttem le a játékot beléptem volna és ennyi volt kb.:D Am ma egyszer huzamosabb időre bennhagytam és ezt írta ki amikor ránéztem: "Nem sikerült csatlakozni a szerverhez lehetséges ,hogy a szerver nem elérhető vagy a hálózati beállítások hibásak." Am 8 Giga RAMom van tehát azzal sem lehet gond, már csináltam mindent, tűzfal, AVG kikapcs, a drivert is frissítettem volna ha nem a legfrissebb lenne, játékot is 2x újraraktam szóval nem tudom mi a gond.
Ez valami hálózati gond lesz, ahogy a hibaüzenet is írja, de sajnos nem értek ezekhez a dolgokhoz, így nézz körül a wot fórumon, vagy ha az angol problémát okoz, van hivatalos magyar fórum is.
Ez a fórum főoldala, az oldal alja felé megtalálod a magyar fórumhoz vezető utat is. Szerintem ott tudnak majd segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!