Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks: miután belépek...

World of Tanks: miután belépek kiírja hogy kapcsolódás egy csomó ideig, és nem megy tovább, mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
A gépem bőven viszi, a netem 20 kbit-es
2013. jún. 14. 23:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A nettel van a baj ugyanis online játék tehát sok netet eszik!
2013. jún. 14. 23:25
 2/13 A kérdező kommentje:
azzal biztos nincs, tera,goa,lol,aion mind simán fut
2013. jún. 15. 09:32
 3/13 anonim ***** válasza:

a netnek semmi koze, nekem 2 mb netem van es minden online jatek rendesen fut

ez a kerdes mar sokszor volt felteve, de hasznos valasz soha, szoval inkabb a hivatalos forumon nezz szet

2013. jún. 15. 09:47
 4/13 anonim ***** válasza:
De mondom hogy a net a gond középiskolai info tanárom egyke a magyar WOT-seknek és mondta hogy min 600 kb/s kell hozzá!
2013. jún. 15. 13:00
 5/13 anonim ***** válasza:

es akkor a tobbi jatekok miert mennek? tera/aion-nak nagyobb az adatforgalma, nalam a legjobb esetben is 220kb/sec a letoltes, megis megy minden mmo-m

es szerintem a kerdezo elirta, nem kbit hanem mega

2013. jún. 15. 13:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Mert azt is nézd már hogy a WOT jelenleg talán a legjobban összerakott játék mind grafika mind játékélmény alapján és sokkal többet eszik mint az általatok felsorolt játékok!
2013. jún. 15. 13:43
 7/13 anonim ***** válasza:
A WOT egy kegyetlen szar játék az erőforrás kihasználás terén, végtelen sok memóriát és netet is fogyaszt. Egyébként kérdező: ez új probléma, vagy mindig is így volt?
2013. jún. 15. 14:19
 8/13 A kérdező kommentje:

Ja mbit igen elírtam bocsi, amúgy kedves 6. nézd már meg a tera grafikáját légyszives, a wot annak a közelébe se ér:)

Solystan tegnap este töltöttem le a játékot beléptem volna és ennyi volt kb.:D Am ma egyszer huzamosabb időre bennhagytam és ezt írta ki amikor ránéztem: "Nem sikerült csatlakozni a szerverhez lehetséges ,hogy a szerver nem elérhető vagy a hálózati beállítások hibásak." Am 8 Giga RAMom van tehát azzal sem lehet gond, már csináltam mindent, tűzfal, AVG kikapcs, a drivert is frissítettem volna ha nem a legfrissebb lenne, játékot is 2x újraraktam szóval nem tudom mi a gond.

2013. jún. 15. 23:02
 9/13 anonim ***** válasza:
20 megabit/s most komolyan?
2013. jún. 15. 23:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez valami hálózati gond lesz, ahogy a hibaüzenet is írja, de sajnos nem értek ezekhez a dolgokhoz, így nézz körül a wot fórumon, vagy ha az angol problémát okoz, van hivatalos magyar fórum is.

[link]

Ez a fórum főoldala, az oldal alja felé megtalálod a magyar fórumhoz vezető utat is. Szerintem ott tudnak majd segíteni.

2013. jún. 15. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!