A tesvéremmel akarunk ketten minecraftozni meg minden ugy mintha szerver lenne de csak miketten a mindecraft megy mind a két gépen nem is ezzel lenne a probléma hanem a kapcsolodás ebben kérném a segitséget hogyan lehetne megoldani?
Innen töltsd le a Minecraft_Server.exe (802 KB) nevű fájlt aztán töltsd le a hamachit a hivatalos oldaláról csinálj egy hálózatot vagy valami ilyesmi a neve futtasd a Minecraft_Server.exe-ét és a hamachin az ipd lesz a szerver ipje mind a két gépen fusson a hamachi és a te gépeden fusson a szerver fájl is a tesód lépjen be a hálózatba amit csináltál majd nyissátok meg a minecraftot és lépjetek be a szerverre ha nem eredeti a minecraftotok
akkor a Minecraft_Server.exe ahova tetted lesz egy dokumentum aminek a neve az lesz ,hogy server azt megnyitod és az online modot átírod true-ról false-ra és mented ennyi
Az előző válasz nagyon hozzáértő volt..
Ha helyileg össze vagytok kötve akkor nyitsz egy világot és LAN-ra engedélyezed a menüben, a másik embernek pedig látnia kell. Hamachi teljesen felesleges, hát még szerver fájlokat letölteni ehhez. Ha nem vagytok LANba kötve akkor bukkitot letöltöd és hamachival úgy mint az előző irta.
http://www.youtube.com/watch?v=1OvLT7aFX48
én ezt ajánlom mert én is sok féle képpen próbáltam csinálni. Amúgy hamacsi felesleges LAN-ban nem biztos hogy megy és én Win7-ről próbáltam csinálni de nem tudtam felmenni rá de WinXP-ről ha futtattam akkor ment rendesen.
Ja és szerveren ha játszol kevésbé lagos. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!