A GTA V nem jön következő generációs konzolokra?
A következő generációs konzolokra nem jön,vagyis elvbe nem,
a válaszuk azért,mivel elég nagy tábora van a ps3,és az xbox360-on is,ha még is jön,akkor valóban jó pár hónap,valószínűleg fél év,de az 1 év közeli idő sem kizárható a részükről.
2.Válaszoló, a konzol ra értve 2014 nem a játékra :D
3.Válaszoló, igaz de már egyszer olvastam a rockstar követett el ilyet hogy nem adták ki nem tudom talán a liberty city storiest ps2- vagy valamire aztán nagy vesztesége lett, később kiadták és nagy nyereség. Úgy hogy nem hiszem hogy a rockstar újra elkövetné ezt a hibát, hisz ha jönnek az új konzolok több/kevesebb mint fele átváltanak, de max én most azért is képzelném el hogy ps4/xbox one-ra azért jön később mert a GTA Vöt "tovább dolgozzák" mivel a ps3 hoz képest a ps4 pld több dolgot dolgoz fel és így több lehetőséget tud majd nyújtani a játék .. De ez csak feltevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!