Transformicehoz van valami működő ingyenes hack amit még egészen csekély angoltudással is lehet kezelni?
Figyelt kérdés
Sajt hackről van szó, és nem kódokról! A facebookot és a jelszóváltoztatóst is ismerem. Tehát ha vki esetleg tud vmi könnyen kezelhető hacket akkor köszönöm. Esetleg leírást is fűzhetsz hozzá.2013. jún. 12. 19:39
1/8 anonim válasza:
Figyi, egyrészről mélyen megvetem a csalókat,
másrészről meg ott a cheat engine, azzal kikeresed a számokat, amiket meg akarsz másítani, pl a sajt mennyiségét, átírod, és elvileg megy, de nem tőlem tuod ;)
2/8 A kérdező kommentje:
Ok, köszi. Csak azért kéne mert már majd egy fél éve gyűjtök egy itemre, de csak nem akar összejönni. :S
2013. jún. 14. 20:42
5/8 martinkahhh válasza:
cheat engine egy nagy szar.....semit nem fogsz vele elérni esetleg bc-t tudsz vele hackelni de azt sem nagyon....érdeklödj a braziloknál k adnak hacket eperért ;)
6/8 NDorika válasza:
A Wolf Quest nel a cheat engine super !!!!111nagyon gyorsan tudsz funi vele
!
7/8 A kérdező kommentje:
Vmi működőt?????? Fontos lenne..... Mert mindnél Scan Error-ozik. :S
2013. júl. 23. 21:59
8/8 anonim válasza:
Nekem eddig nem volt olyan hogy ne működött volna a cheat engine. Most próbáltam és majdnem az összes facebookos játékot átlehet vele írni a számokat,gyorsítan...
Ha kell vkinek segítség az írjon privátba!
Ui:. aki nem tudja használnia cheat engine-t az ne a programot szidja! (haverom 6 éves öccse is tudja használni XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!