Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PC vs Nextgen konzol? Mennyibő...

PC vs Nextgen konzol? Mennyiből lehet kihozni egy jó gamer PC-t?

Figyelt kérdés

Jeleneleg van egy Xbox 360-am. Most azon játszok, csak ugye jön a generációváltás.

Van egy PC-m, kb. 4-5 éves.

Alaplap:

Gigabyte GA-MA770-DS3

Operációs rendszer:

Windows 7 Ultimate

RAM:

4GB

Processzorok:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+

AMD athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+

Videokártyák:

ATI Radeon HD 3870

Monitor:

Samsung SyncMaster S23B300

A lényeg, hogy nem tudom, hogy mit válasszak: vegyek majd egy nextgen konzolt(valószínűleg PS4-et), vagy inkább egy új PC-t.

Igazából nincsen bajom a konzollal, szeretem a Controllert, a TV előtt játszani...

Csak most felvetődött bennem, hogy olvasgattam a témában, hogy a konzoloknak gyengébb a grafikája, mint egy jó gamer PC-nek.

Eddig ok is lenne, hát akkor veszek PC-t, arra játékok is olcsóbbak, csak hát ugye az már nem konzol árban van. Ez az egyik, bár nem tudom, hogy

MENNYIBŐL LEHET KIHOZNI EGY KONZOLNÁL ÉSZREVEHETŐEN JOBB GRAFIKÁJÚ PC-T?

A másik, meg hogy míg a konzol megveszem és utána 5-6 évig minden probléma nélkül minden játékka játszahatok, addig a a PC rendszerigények nőnek, az én PC-m meg egyre elavultabb lesz, egyre gyengébb grafika...

Nem tudom, hogy

KB. MENNYI IDEIG ELÉG EGY PC AHHOZ, HOGY AZ ÖSSZES JÁTÉKOT(MINDEN ÁTALAKÍTÁS NÉLKÜL) MAX GRAFIKÁN VIGYE?

Mert hogyha elavul, akkor megint kezdhetek költeni rá.

Míg a konzolt megveszem olccsóbban, és utána tovább használhatom, csak gyengébb grafikával.

Szóval ez lenne a helyzet.

Szerintetek mit csináljak?

Mi a véleményetek?

2013. jún. 9. 21:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Oké a te esetedet megértem de a többiek miért vannak ennyire elájulva a grafikától?Persze oké nézzen ki jól de én jobban eltudok lenni egy olyan PS1-es játékkal aminek jobb hangulata van mint egy PS3-as játéknak,hiába jobb a grafikája az utóbbinak

Persze én is szeretem amikor egy játék ltehű,van amikor elképedek hogy hogyan lehet egy játék ennyire élethű,pl az általad említett Heavy Rain is ilyen de ott van még a L.A.Noire is amiben a szereplőknek az arca szinte már 100%-osan élethű

2013. jún. 10. 15:53
 12/20 anonim ***** válasza:

#10 én ha felfedezek vmi grafikai hibát én nem foglalkozok vele :P

nem vagyunk egyformák

2013. jún. 10. 21:01
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
lol gtx 570 -es karimmal már szebbek a játék csak hige beállításon full hd-ban mint a next gen konzolokon . és kb 100 ezret ér a gépem és már elég régóta meg van . és az igazi hangsúly azon van hogy pc-re letöltöd a legújabb gameket konzolra meg veheted súlyos 12-14-15 ezrekért itt a bibi
2013. nov. 24. 17:50
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha a megfelelő úton jársz is olcsóbb a PC!

Indokok: a játék PC-re 11eFT megjelenéskor, konzolra 18, gondolod fél év múlva megveszed olcsóbban, persze míg PC-re 4-5eFt lesz, konzolra addigra lesz 10.

Ha megveszed a játékot, PC-n már multizhatsz is ha van neted, konzolon elő kell fizetni a gyártó szolgáltatásaira, nem elég, hogy 2- vagy akár 9 eFt-vel többet(leginkább 5eFt vel drágábbak a játékok) kiadtál rá, és ez tényleg egy vagyonba kerül hosszútávon.

Hogy ez miért fontos? A legújabb játékokat arra hegyezik ki, hogy félig offline, félig online lesz. Összefuthatsz a többi játékossal stb. és teljesen offline módban már-már unalmasak lesznek, így megszüntetve a kalózkodást.

Hülye indok az, hogy nem lesz konzolra kalózkodás. Magyarországon a konzol fogy nagyon, játék valamiért arra sem. Sőt! A konzolosok is ugyanúgy csalnak, csak olyan trükköket is ismernek, hogy a gyártó nem fogja felismerni a csalást, ezért azt hiszik, hogy fúúú de húú! ez is eredetiben tolja, hát multizik!

Aztán ha véletlenül mégis rájön, akkor örök-bann az xboxodra!

2013. dec. 25. 21:14
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha konzolt veszel akkor biztos,hogy 4-5 évig semmilyen kiadásod nem lesz azon kívül, hogy játékokat veszel.Ezzel szemben a PC esetében a játékok olcsóbbak és ha egy tudatosan összeállított PC-t veszel akkor az egy jó darabig kihúzza úgy, hogy fejleszteni sem kell.150K-ból már lehet felső-közép kategóriás PC-t venni.Ezenkívül a PC-t igen sokrétűen használhatod.Tehát nem csak játszani lehet rajta.Akár nézhetsz rajta TV-t, hallgathatsz zenét, internetezhetsz és a munkádat is végezheted vele.Valamint,hogy ha nem a helyes utat járod akkor nem kell a gépedet chippeltetni meg ilyen baromságokat csinálni.Illetve a vírusirtó bejelez ha gáz van.Viszont egy 150K-s konzolt hazavágni nem olcsó mulatság.Az egyik ismerősöm berakta a warez játékot aztán meg meghalt a Playstation.

Személy szerint nekem volt és van is PC-m és konzolom is.Még régen vettem egy PS2-őt, de volt mellette egy PC-m is.Az igazság az, hogy nekem valahogy jobban bejött a PC.Mindig kéznél van.Csak odaülsz és már megy is.Ha játszol és mondjuk megnéznél valamit az interneten akkor azt könnyen megteheted.Valamint nálam a konzol nem fért el az íróasztalon a PC mellett így a nappaliba került ki ahol ugye általában a TV is van.Nálam a PS úgy minden harmadik vagy negyedik hétvégén ha előkerül.Nem azért, mert annyira rossz, hanem csak azért, mert a PC jobban kéznél van.Megjegyezném, hogy nálam a grafika nem szempont.Általában örülök ha a frissen megjelenő címekkel tudok játszani.Szegény PS2 pedig már jó öreg és nem is nagyon játszok vele.Talán utoljára tavaly tavasszal toltam vele a GTA SA-t, ami az egyik nagy kedvencem.Nem vagyok megrögzött PC fan és nem gyűlölöm a konzolt sem, de én inkább a PC mellett rakom le a voksomat.Hiába mondják,hogy áramzabáló meg sok helyet foglal.Megsúgom, hogy a modern processzorok üresjáratba a töredékét fogyasztják mint max terhelés alatt.A videókártya is alig nyel el pár wattot még terhelésen is.Egy memória modul pedig kevesebbet eszik mint egy rendszerhűtő ventilátor.A másik probléma amire panaszkodnak,hogy zajos.Erre pedig már feltalálták a hangszigetelt gépházakat.Nálam például van,hogy egész éjjel megy a gép és mégis jókat alszom.:)

Na ennyit akartam.Válassz legjobb belátásod szerint ha még nem tetted volna meg.Béke.;)

2014. jan. 5. 20:36
 16/20 anonim válasza:
90k-ból is lehet olyan gépet összerakni amin minden játék fut fullon és csak a bf4-től ultrán reccen be egy kicsit
2014. ápr. 23. 18:10
 17/20 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Írnál nekem egy ilyen konfigot?

2014. ápr. 23. 18:13
 18/20 anonim ***** válasza:
inkább 130-140 k .. ez alatt xbox one sem ps 4 konzolt nem kapsz
2014. ápr. 23. 20:06
 19/20 anonim válasza:

90-ért nem raksz össze szerintem egy olyan gépet amin ultrán meg akadozások nélkül a BF4.

110.000-körül viszont már lehet jófajta gépet venni.Ha nem is 4-5 év de egy 1,5-2 évig nem lesz vele bajod.Például egy 20.000-25.000 proci és egy 45.000 körüli VGA jó páros lenne 1,5-2 évre legalább.

2015. nov. 17. 21:50
 20/20 anonim ***** válasza:
konzolon sincs maxon teljesen a bf4 sőt high beállításon futhat kb.
2015. nov. 18. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!