Tudtok a Walking Dead-hez hasonló játékot?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Néhány hete végigtoltam a Walking Dead összes elérhető epizódját. Nagyon megfogott a játék, de nem találok ehhez hasonlót. Tudtok ajánlani valamit?
19/L
2013. jún. 5. 15:29
11/19 anonim válasza:
Dead island Riptidet ajánlóm jobb mint a walking dead
12/19 anonim válasza:
A Dead Island sehol nem hasonlít a Walking Deadhez.
A Waking Dead jobb mert a Dead Islandot hosszútávon meg lehet unni. Én 75% Main Progresst hajtottam végre aztán hagytam a faszba de a Walking Dead-el mindig szívesen játszom.
13/19 anonim válasza:
Utolsó válaszoló
Egy dologgal tudok beléd kötni ,hogy a walking dead vége felé ugyanazokon a pályákon mész.
15/19 anonim válasza:
(előző) ezt is a telltale games (javítsatok ki ha rosszul írtam) csinálta
16/19 anonim válasza:
A Dead Islandot honnan szedted le?
17/19 anonim válasza:
Media Marktban az egyik polcról
19/19 anonim válasza:
Ha olyanra gondoltál Mind a Walking Dead The Game ( epizódos, as döntéseid alakítják a történet menetét) Akkor van néhány.
PL.: -Jurassic park The Game
-Life Is Strange
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!