Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok a Walking Dead-hez...

Tudtok a Walking Dead-hez hasonló játékot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Néhány hete végigtoltam a Walking Dead összes elérhető epizódját. Nagyon megfogott a játék, de nem találok ehhez hasonlót. Tudtok ajánlani valamit?

19/L

2013. jún. 5. 15:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Left for Dead 1-2

Metro 2033

Habár nem igen van olyan.

2013. jún. 5. 15:30
 2/19 A kérdező kommentje:
Fúú a Metro- t olvastam meg van mind a két kötete. Nem is tudtam, hogy kijött pc-re. :)
2013. jún. 5. 15:58
 3/19 anonim ***** válasza:
State Of Decay.
2013. jún. 5. 16:27
 4/19 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el átfogóbb képet kapsz a játékról,és a karakterekről,elég összetett játéknak ígérkezik.

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 5. 16:32
 5/19 anonim ***** válasza:
Dead Island,bár én még nem próbáltam,de sokan mondják,hogy nagyon ott van a zombis játékok toplistáján tervezem,hogy a közeljövőben én is kipróbálom. :)
2013. jún. 5. 16:38
 6/19 A kérdező kommentje:
köszönöm, bár ez ma jön ki, nemtudom pc-re mikor várható. Egész jó. Bár nekem a Walking Dead-ben nem a zombi,,öldöklés" volt a lényeg, hanem maga a játékmenet. hogy a döntéseimen alapult az egész játék cselekménye. Azóta se találtam olyat, mint az. Létezik egyáltalán? Nem baj, ha nem zombis, amúgy sem vagyok annyira odáig értük, viszont, ahogy megnéztem amit áttoltál, az király :) kössz
2013. jún. 5. 16:38
 7/19 A kérdező kommentje:
Dead Island-et kipróbáltam, de nem toltam végig. Unalmas volt. Legalábbis nekem. Lehet azért, mert csaj vagyok, de ha már megtaláltad az összes módját annak, hogyan nyírj ki mégjobban egy zombit, már nem köt le a játék :)
2013. jún. 5. 16:39
 8/19 anonim ***** válasza:

"Bár nekem a Walking Dead-ben nem a zombi,,öldöklés" volt a lényeg, hanem maga a játékmenet. hogy a döntéseimen alapult az egész játék cselekménye"

Heavy Rain (bár úgy tudom nem jött ki PC-re, csak Playstation-re)

2013. jún. 5. 17:26
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Fallout 3 GOTY

Fallout New Vegas Ultimate Edition

The Elder Scroll:Skyrim Legendary Edition

Dishonored

Ezeknek a játékoknak többféle befejezésük lehetséges, a döntéseid meghatározzák a végkifejletet.

Nagyon sok küldetést meg lehet oldani bennük lövöldözés,kaszabolás nélkül.

2013. jún. 5. 18:18
 10/19 anonim válasza:
Mass Effect sorozat, Dragon Age sorozat, SWTOR
2013. jún. 6. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!