Melyik a jobb játék Star Wars Knights of The Old Republic
1 vagy a 2?
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 14:10
1/5 anonim válasza:
Attól függ, mit jelent számodra a jobb?
A KotOR 1 története és karakterei sokkal jobbak. A KotOR 2-ben fejlesztették a harc rendszer, ami sokkal jobb lett, bár a történet nem üt annyira (azért mondjuk az 1-et nehéz lenne felül múlni) Én mind kettőt végig vittem régebben, és azt mondom mind kettő nagyon jó játék, és ajánlom, hogy mind kettőt vidd végig. Ha mégis döntenem kéne, akkor a KotOR 1 a jobb!
2013. jún. 6. 01:16
2/5 A kérdező kommentje:
már én is rég végigvittem mind a 2-őt és én azért azt mondom hogy a kotor 1 messze felülmúlja a 2-őt
2013. jún. 6. 08:00
3/5 anonim válasza:
Ez sztem nem igaz, a KOTOR 2 egy rettentő alulértékelt játék. Az igaz, hogy a cselekménye nem olyan nagy ívű, mint az 1-nek, de a karakterek sokkal mélyebbek lettek, mint a KOTOR 1 egydimenziós személyiségei.
SPOILER (Egyébként meg Kreia tökéletes főgonosz, azóta sem nagyon találtam ilyen ravasz sz*rkavarót egyetlen játék történetében sem) SPOILER VÉGE
Érdemes nekifutni egyébként az SWTOR-nak is, vannak baromi nagy pillanatai, és teljesen ingyenes:)
2013. jún. 6. 11:16
4/5 anonim válasza:
Az előző válaszolónak igaza van, a második rész kicsit alul értékelt. Ennek az okát én abban látom, hogy amikor az első rész kijött, akkor egy hatalmas nagy durranás volt, és ezt várta mindenki a második résztől is. Bár a második rész is jó lett, még sem volt akkora újdonság, mint az első, így nem lett annyira sikeres. Én bízom abban, hogy a Bioware folytatja a sorozatot, és lesz KotOR 3. A TOR-t kipróbáltam, de nekem nem jött be annyira. MMORPG-nek túl történet orientált, sima RPG-nek viszont kevés. Szép próbálkozása volt a Bioware-nek, látszik is, hogy profi RPG készítők, de az is látszik, hogy nem csináltak még MMORPG. A következő biztos jobb lesz. Már ha a Lucasarts megszűnése nem akadályozza ezt meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!