Szerintetek Xboxra melyik a jobb GTA IV vagy Skyrim?
Játszottam mindkettővel,egyik sem nagy durranás,de ha már választani kéne akkor a GTA 4
Skyrim-el játszottam 1 napot és nem is érdekelt többet a játék azután...
A GTA 4-et legalább 1 év után átvittem
Szerintem a "The Elder Scroll:Skyrim",Június 7-én jelenik meg a Legendary Edition, ami tartalmazza az összes DLC-t,és javítást,szerintem gyönyörű játék,én több mint 600órát toltam vele.Ha kijön a "Legendary Edition" én is megveszem, mert jobban szeretem ha lemezen vannak a dolgok, ha esetleg meghal a HDD akkor újra tudom telepíteni.
Ajánlom mert nagyon jó,és gyönyörű játék sokaknak azért nem jön be mert hülyék hozzá (Angol tudás nuku).
pl.én a videó játékok révén tanultam meg Angolul Fallout 3,Fallout New Vegas stb..
Hol írtam én olyat hogy nem szeretem ezt a két "műfajt"?
Elmondanám hogy szinte az összes GTA résszel játszottam de a GTA 4-el egyáltalán nem voltam megelégedve.A GTA San Andreas-hoz képest lepkefing amit egyébként ezerszer végigjátszottam úgyhogy nem lehet azt mondani hogy nem szeretem ezt a "műfajt"
Skyrim-es "műfaj" se áll tőlem messze de egyszerűen nem éreztem arra késztetést hogy játszak vele
Egyébként fail logikád van.Ha valaki azt mondja egy akciójátékról hogy unalmas és szar akkor az már utálja az akciójátékokat?Hol élsz te?
Egyébként játszás helyett inkább nyelvtant tanuljál mert borzalmas a helyesírásod.Semmi bajom azokkal akik elírják a szavakat de az már kiveri a biztosítékot ha valaki az olyant ojannal írja le.Hihetetlen,mégis mi a fenét csináltok ti a suliban?
Lehet hogy jobb angol tudásom van mint neked.Kis koromban rengeteg játékkal játszottam angol tudás nélkül,mégis szerettem őket,úgyhogy kezet foghatsz a kérdezővel mert neked is fail logikád van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!