PSP 3004 slim -et megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Az igaz hogy ebbe van már Wi-Fi, Network és TV kapcsolat és mikrofon?Meg az hogy elmegy rajta a Skype? Mert interneten valaki azt írja hogy igen valaki azt hogy nem.Légyszi írjátok le nekem az igazat.2013. jún. 1. 09:09
1/4 anonim válasza:
Szia. Szerintem megéri meg venni,de ha van elég pénzed ps vitára inkább azt ajánlom. Előnyei érintő képernyő,2 analog kar,elől hátul kamera van,nem a legjobb de random fotózásokra tökéletes. Ja és jobb rajta internetezni mivel gyorsabb.
Hátrányai. Nem lehet ki flashelni,drágább játékok.
DE ha neked megfelelne bőven egy psp is akkor vedd azt! Szerintem nagyon kis gép a korához képest a psp!:) És igen elfut rajta a skype.
Remélem tudtam segíteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítségedet.Sokat tudtál segíteni.
2013. jún. 1. 12:31
3/4 anonim válasza:
Nagyon szívesen. Bármi kérdésed van írj nyugodtan.
4/4 anonim válasza:
Sztem is ha van pénzed vitára azt vedd inkább
Mondjuk a psp előnye vitához képest h lehet flashelni, illetve több game van rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!