Renektonról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Érdemes megvenni, vagy a nerf óta már nem ér semmit?2013. máj. 31. 09:56
1/7 anonim válasza:
Hát, régen jó volt, azt nem lehet tagadni, de mostanában már az új solosok erősebbek. Darius ellen nagyon jó counterelni, teamfightokba jó a stunja és lehet vele focus-álni, és jó tank is az ultija miatt. Ha van 6300 IP-d, inkább egy újabb hőst vegyél szerintem.
"Az új mindíg jobb!"
Barney Stinson
2/7 A kérdező kommentje:
Artoxra már megvan a pénz :D most 13520 Ipm van.
2013. máj. 31. 17:07
3/7 anonim válasza:
én örülök mikor renekton ellen megyek topra, mert mindig le tudom győzni. Nem azt mondom hogy nagyon gyenge lett, de közepes szinten senki se tud vele jól játszani.
4/7 anonim válasza:
Renekton-nál még Xin Zhao is sokkal jobb.
5/7 Bann Shift Dell válasza:
Renektont megéri megvenni, én nagyon utálok ellen játszani mert nehéz megölni!
6/7 Dubikah válasza:
Ha valaki nem tud vele akkor még jóhogy sz@r meg jó ellene játszani. Én nemtudom itt ki milyen lvl/divízió de Rene még nerf után is jó. SoloQ egyik legjobb champja. Aatroxról annyit, hogy játszottam vele és (számomra) csalódás volt. Q-ja jó, W-je még elmegy, E-je late gameben teljesen használhatatlan(mivel AP ból sebez), ultija kinézetre tetszett, de ahogy eltoltam csalódtam, mint mondtam. Szerintem ez a Riven ulti copy elég gagyi(Rivené sokkal jobb). Ha választani kéne Rene>Aatrox
7/7 anonim válasza:
Vélemény? GUSZTUSTALAN FOS.
3v3 mapon lehetetlen leütni. Hiába a counter kari. No#1 ban.
5v5 nem olyan vészes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!