Alice madness returns nagyon akadozik?
Ez esetleg meg hasznalhat (nalam Painkillernel, NFS Undercovernel, meg valami masnal is hasznalt):
-Megnyitod a jatekot
-Ctrl+At+Del
-Feladatkezeloben megkeresed a "Processes" vagy "Futo Fealdatok" (NEM a megnyitott ablakok)alatt a jatek .exe-jet (pl. "Alice.exe" vagy ilyesmi)
-Jobb gomb --> Set Affinity (nekem ugyanis angol a Windows-om, a magyart nem ismerem)
-Ott ha CPU 1 + CPU 2 is ki van pipalva, az egyikrol szedd le a pipat (azaz a 2 vagy tobb magos procibol csak 1 fogja vinni, ez nalam mukodott, netrol neztem)
-Nyomj OK-ot vagy mit
(-Opcionalisan esetleg jobb gomb --> Set Priority vagy "Fontossag Beallitasa", vagy hasonlo es "Realtime" vagy asszem valos vagy "High" vagy magas)
-Lepj ki a feladatkezelobol, es menj vissza a jatekba. Elvileg mukodnie kell. Sajnos azonban nem tudom, hogy az Alice-nel mukodik-e, valamint ezt MINDEN ALKALOMMAL UJRA MEG KELL CSINALNI.
Remelem, segitettem!
Szia!Köszönöm,hogy leírtad!:)
Majd holnap megpróbálom,és szólok,hogy sikerült-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!