A héten vettem meg GTA IV-et és akadozik. Mitől?
Ez nem a te géped hibája. Sajnos ez a pocsék optimalizáció miatt van. Ezzel szemben viszont lehet valamelyest segíteni rajta, nekem egészen élvezhetően fut, el mondom mit tegyél.
1: Google-ba beírod: contig. Első találat 1.7-es verzió, leszeded. Bemásolod a játék főmappájába, ahol az indító exe is van. Miután bemásoltad, csinálsz egy parancsikont, hogy az asztalra vagy csak a mappába, teljesen mindegy. A parancsikon tulajdonságaiban a cél mező elérési útjának végére mész, nyomsz egy szóközt, és ezt beilleszted: -s *.* -v
Ezután rendszergazda módban futtatod, és kivárod azt az időt, amíg fut, majd magától leáll, és bezárja magát. A parancsikont ki is törölheted utána ha akarod.
2: A játék főmappájában létrehozol egy commandline.txt fájlt. Beírod a következőket:
-noprecache
-norestrictions
-nomemrestrict
-availablevidmem 1024
-percentvidmem 100
Az 1024 helyére azt a számot írd, amennyi memóriakapacitással a te videókártyád bír.
Ezután a játék jobban fog futni, viszont garantáltan nem olyan jól, ahogy egy 2008-as játéknak illene. Remélem tudtam segíteni.
A patcheket töltsd le innen alulról felfelé:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!