Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aion, kezdetek leirnatok,...

Marcus1212 kérdése:

Aion, kezdetek leirnatok, hogyhogyan kezdjem el? Hogy farmoljak, mivel kezdjek?

Figyelt kérdés
elkezdenek az aion al jatszani , de nem tudom mek szeron kezdjem e el , elyos vagy asmodian , mien kasztal ,a skileket hogy szerzem me g, a cucokat it is lehet e + olni, hogyan kezdjem el a jatekot ??leirnatok pls mi hogy is van?
2013. máj. 26. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nehéz lennr csak ugy le irni :).Csak kezd el játszanni:).Én elyosokat ajánlom de csak mert az vagyok :).Serverekrol nem nagyon tudok véleményt mondanni Perenton vagyok EU haaaat nem sokan jàtszák főleg kis karisok nagyon kevés ugy 25 euro 400 aion coint az négy havi előfizetés.Majd h nagyobb leszel vehetsz jatekpenzert is de az még neked sok idő.
2013. máj. 27. 06:58
 2/7 anonim ***** válasza:

itt mindenki azt a szervert fogja ajanlani amelyiken jatszik, igy az en esetemben Telemachus

a legtobb szerveren tobb elyos mint az asmo, a szerverkiegyenlites vegett inkabb asmot ajanlanek

a kariddal meg TE fogsz majd jatszani, szoval valasz olyan kasztot ami neked tetszik

a skilleket meg bizonyos NPC-ktol veszed meg, a stigma skilleket lehet ugyanugy NPC-tol vagy brokerben (majd ha lesz ra lehetoseged) es az advanced stigma skilleket meg Abyss pontert lehet vasarolni

termeszetesen a cuccok +ozhatok es manakoveket is lehet bele rakni (ez majd rengeteg fejfajast fog okozni)

szerintem ne farmolj, csak siman kuldizz, meg instak amint elerhetok a szinted szerint

2013. máj. 27. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:

kifelejtettem, minden szintlepeskor kapsz survey-t, kb mint 1 ajandek, potik, tekercsek, pancel/fegyver, egyeb hasznos cuccok, nem nagyon kell semmire koltened mig kis/kozepes szintu vagy

ja jatek egyik hatranya hogy gold pack (premium) nelkul nem sokra mesz foleg nagy szinten, ha boldogulsz a korlatozasokkal akkor 3-4 het alatt ki tudod sporolni az arat

2013. máj. 27. 15:38
 4/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat , am en a NA aion t szedem le , am mar jatszottam goa val ott van 987 es ejjeljarom , es metinen meg 60 as harcos es 73 mas ninjam , szoval itt aionban inkabb Assassint fogok kezdeni , am azt kerdeznem aval itt jo pve zni is? vagy csak pvp re valo?? vagy mindegyik kaszt ugyanolyan jo? es am ben van mar na n 4.0?, szal van mar benn gun? elore is koszi , am ha valaki jatszik Na an irja le mek szeron van es mek oldalon elyos/asmo,
2013. máj. 27. 18:15
 5/7 A kérdező kommentje:
87 es ejelim volt goan , csak elirtam *
2013. máj. 27. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
a NA szep es jo, csak nem pvp-zni a nagy ping miatt, foleg ha assat akarsz kezdeni
2013. máj. 27. 18:34
 7/7 krisz996 válasza:
ne halgass a többire a ping egy hülyeség tény és való van lagg de az csak néha PL: 30 percenként egyszer olyan 10 másodperces lagg nem nagy cucc egyébként jól megy a játék, gyere NA aion telemachus van egy magyar légió is beveszünk :)ha elyre jössz de asmok nál is van magyar légió inkább oda menj ugyis kevesebben vannak.
2014. jan. 12. 01:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!