Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Star Stable-ben ezeket a...

Star Stable-ben ezeket a lovakat mikor hozzák vissza / hol vannak?

Figyelt kérdés

Most idén a télifaluba behoztak néhány lófajtából új színeket például a frízből azt a fekete-fehéret(szürkét) (vagyis az a pöttyös de nem tudom ennek a színnek a pontos nevét) és én elég keveset sso-ztam a télifalus időszakban ezért elolvastam az sso híreket ahol azt írták mikor behozták az új színeket - miután lejár/ elmegy a télifalu, ezeket a színváltozatokat utána is meg lehet majd venni de most hiába keresem a frizek között azt a tarkát, sehol nem találom. Pedig pont emiatt nem léptem fel sso -ra mert azt hittem utána is meglesz még.

Akkor mégiscsak ideiglenesen volt csak? A star stable horses appban sincs.

És még egy, miközben játszottam láttam hogy több embernek is van ilyen tarka holland melegvérűje (pejtarka meg ilyen nagyon nagyon furcsát láttam, szürke volt a ló de ilyen nagyon nagyon halvány almásderes foltok voltak rajta) de ezeket is égen földön kerestem sehol sincsenek.

Ők is csak valamikor ideiglenesen voltak? Mikor?

Bármilyen segítség jól jön köszönöm előre is

tegnap 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd a következő téli időszakban lesz elérhető. Tehát nem ment ki végleg a játékból, elérhető, de csak időszakosan.
tegnap 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:

A fríz szerintem a Jorvik Lovardánál lesz, a többi is ott van.

Az a holland egy event ló, tavaly hozták be az Equestrian Festivalra. Máskor nem lehet megvenni, csak az event idején :)

tegnap 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, bocsi, a fríz a wiki szerint a középkori táborban van (Elfeledett mezők)
tegnap 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!