Star Stable-ben ezeket a lovakat mikor hozzák vissza / hol vannak?
Most idén a télifaluba behoztak néhány lófajtából új színeket például a frízből azt a fekete-fehéret(szürkét) (vagyis az a pöttyös de nem tudom ennek a színnek a pontos nevét) és én elég keveset sso-ztam a télifalus időszakban ezért elolvastam az sso híreket ahol azt írták mikor behozták az új színeket - miután lejár/ elmegy a télifalu, ezeket a színváltozatokat utána is meg lehet majd venni de most hiába keresem a frizek között azt a tarkát, sehol nem találom. Pedig pont emiatt nem léptem fel sso -ra mert azt hittem utána is meglesz még.
Akkor mégiscsak ideiglenesen volt csak? A star stable horses appban sincs.
És még egy, miközben játszottam láttam hogy több embernek is van ilyen tarka holland melegvérűje (pejtarka meg ilyen nagyon nagyon furcsát láttam, szürke volt a ló de ilyen nagyon nagyon halvány almásderes foltok voltak rajta) de ezeket is égen földön kerestem sehol sincsenek.
Ők is csak valamikor ideiglenesen voltak? Mikor?
Bármilyen segítség jól jön köszönöm előre is
A fríz szerintem a Jorvik Lovardánál lesz, a többi is ott van.
Az a holland egy event ló, tavaly hozták be az Equestrian Festivalra. Máskor nem lehet megvenni, csak az event idején :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!