Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Készpénzes élő pókerben nem...

Készpénzes élő pókerben nem lehet bármikor felállni az asztaltól?

Figyelt kérdés
Néhány hete a barátaimmal pókereztünl 7en, és átlagosan mindenki 10ezerért vett zsetont. Én történetesen csak 5ezerért vásároltam, aztán a legelső leosztásban AA-al sikerült dupláznom, és 10ezerrel azonnal kiszálltam. Ezután kicsit még maradtan beszélgetni, majd hazajöttem az 5ezres nyereménnyel. Hétvégén ismét pókereztünk, és a játék elején (5-6 leosztás után) sikerült megint megdupláznom, és utána ugyanúgy kiszálltam. Ekkor már az egyik haver beszólt, hogy nem fair, hogy én mindig a játék elején kiszállok, és legközelebb nem fognak elhívni.

tegnap 23:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Íratlan szabály, hogy a "hit and run" nem fair. Jogod van hozzá, csak pofátlanság. Én sem hívnálak többet.
ma 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!