Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyien játszanak Aion Na-n?

Mennyien játszanak Aion Na-n?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi hogy mennyien játszthatnak pl Kahrun szerón ?

Mert kerestem de nem találtam ugy meg mint eu-n pl.: [link]

Úgy kb ?

2013. máj. 20. 15:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

De h is Aion mindig is lesz :) ha megszünne minden veteràn perelne :) milliokat dollàrba :)

Amugy a 30 milla max 2 ora .De ha jo peted van es jo kajat farmolsz akkor volt h kiarultan egy nap (2 ora aladt)120 millat.

2013. máj. 21. 05:23
 12/15 anonim ***** válasza:
perelni? jo vicc, foleg hogy a jatekaccount sem a tied hanem a GF/NcSoft tulajdona
2013. máj. 21. 07:03
 13/15 anonim válasza:
hogy érted hogy jó a peted kaját farmolsz ??:D
2013. máj. 21. 14:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Aki anno kezdte mint en 1.6 tal es meg vette a accontott nem az ingyenesel regizett annak a sajatja.

Igen lucky peted van es etteted (fortis kajakkal) akkor dobb több 10 millios aethereket.De ahoz normàlis pet kell ami ha veteran vagy en meg kaptam anno a 18 elofizetèssel de most aion coinos.vagy lehet nyerni pvp eventbe.

2013. máj. 21. 20:27
 15/15 anonim válasza:
és ha szépen megkérlek leirod hol lehet nyerni pvp event és annak mi a neve? arénát kell menni 1v1 meg harmony?
2013. máj. 21. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!