Mennyien játszanak Aion Na-n?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy mennyien játszthatnak pl Kahrun szerón ?
Mert kerestem de nem találtam ugy meg mint eu-n pl.: [link]
Úgy kb ?
2013. máj. 20. 15:19
11/15 anonim válasza:
De h is Aion mindig is lesz :) ha megszünne minden veteràn perelne :) milliokat dollàrba :)
Amugy a 30 milla max 2 ora .De ha jo peted van es jo kajat farmolsz akkor volt h kiarultan egy nap (2 ora aladt)120 millat.
12/15 anonim válasza:
perelni? jo vicc, foleg hogy a jatekaccount sem a tied hanem a GF/NcSoft tulajdona
13/15 anonim válasza:
hogy érted hogy jó a peted kaját farmolsz ??:D
14/15 anonim válasza:
Aki anno kezdte mint en 1.6 tal es meg vette a accontott nem az ingyenesel regizett annak a sajatja.
Igen lucky peted van es etteted (fortis kajakkal) akkor dobb több 10 millios aethereket.De ahoz normàlis pet kell ami ha veteran vagy en meg kaptam anno a 18 elofizetèssel de most aion coinos.vagy lehet nyerni pvp eventbe.
15/15 anonim válasza:
és ha szépen megkérlek leirod hol lehet nyerni pvp event és annak mi a neve? arénát kell menni 1v1 meg harmony?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!