Mennyien játszanak Aion Na-n?
Arra lennék kiváncsi hogy mennyien játszthatnak pl Kahrun szerón ?
Mert kerestem de nem találtam ugy meg mint eu-n pl.: [link]
Úgy kb ?
talan picivel tobben mint az Eu szerokon mert csak 4 jatekszerver van
bar ha magyar jatekosokat is akarsz keresni akkor orulj ha talalsz max 30-at
több magyar van kb 400 tuti a 4 szeron össz vissz csak nem aktívak :D.
a másik meg eu-n ott a Gp mennyi is lehet 30kk/hó állandóan azt farmolni orrba szájba nem tudom hogy van ott de engem csak az tart na a gp "idegesít" nem tudom h könnyű e azt összefarmolni ott vagy sem valaki leírná?
foleg 60as szinten gyerekjatek 30 millat osszeszedni, ha ugyes vagy 1 ora alatt megvan
az Na szerok sincsenek dugig jatekosokkal, legalabb is a forumokbol ez jon le, es szerver tool-t sem kaptam ami mutatna az aktualis jatekosokat
de vegulis lenyegtelen hogy hanyan jatszanak ott, tobb ezer Eu jatekos nem megy NA-ra a ping miatt a gold pack ellenere,
1 óra alatt nem tudom h lehet ?:O Na -n se megy 1 óra alatt :S nem tudom mit lehet kezdeni 1 óra alatt ami annyit adna.
A másik dolog ami visszatart kicsit Eu-tól h mivan ha tönkremegy mmint ha GF el*assza.És csinálok oda karit megszeretem meg minden és kihal a szeró mert bizonyos oldalakon ezt látni :S ezt nem akarom. Szval ha ezzel kapcs megnyugodnék meg gp akkor simán mennék már most :D
köszi infokat.
De akkor most mi lesz :S én szeretem Aion annak ellenére h kap hideget meleget.
Wow nem jön be gw2 nincs meg. tera hát az se annyira
nem maradt más értelmes jo lenne ha eut is visszavenni nc nem tudom h ez lehetséges e de legalább teli lenne eu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!