Ha megveszem Aionon a Gold packet, akkor 1 hónap múlva Veteran leszek, vagy ugyanúgy Starter maradok?
az elso teved, miutan lejar a GP starter leszel, pillanatnyilag nincs normalis modja a veteran statusz eleresenek az uj jatekosok szamara, bar 1 darabig bugos volt a rendszer es par GP utan veteran voltal de ugy tudom ezt kijavitottak
mellesleg olyan sincs hogy nagyobb veteran szint, csak veteran ajandekok minden elhasznalt GP utan
ki szinten meg el lehet lenni GP nelkul, mire igazan kellene addig ugy is ki tudod farmolni az arat,
Màsodik tudja rosszul :)))
40 szintje van a veteràn rewardnak (minden fizetett 30 nap plusz egy szint) ès 8 hònap folyamatos Gold Packet utàn leszel Veteràn.A Veteràn ès Veterànreward nem ugyan az.
tenyleg?
8 hònap folyamatos Gold Packet utàn leszel Veteràn <- erre van valami bizonyitekod?
mellesleg olyan sincs hogy nagyobb veteran szint, csak veteran ajandekok minden elhasznalt GP utan = A Veteràn ès Veterànreward nem ugyan az -> es ez kb nem ugyanazt jelenti?
1.9 ota jatszom, kezdetben az Infinite-n
f2p ota meg Nexuson kezdtem, de kb fel eve atmentem Telemachus-ra, mellesleg naponta fellepek a forumra is
+ megkerdeztem forumon es jatekon belul ezt a 8GP-s meset, senki nem hallott meg errol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!