Tudtok mondani egy működö World of Tanks hacket, amihez nicns survey, sem jelszó, és működik is? Nagyon kérlek!
Figyelt kérdés
8.5 -ös a jelenlegi patch a World of Tanks -on, de én sosem találok egy működő ingyenes hacket!
Aki segít az egy isten!!! Nagyon megköszönném!
2013. máj. 19. 20:01
31/44 CommanDos23 válasza:
Hack létezik mindenhez de ehhez ki kell járnod pár iskolát felsőszinten de mire végig viszed már nem ilyen gyerekjátékok fognak érdekelni.
Ingyen meg senki nem fog dolgozni.
32/44 anonim válasza:
Miért nem szeded le a world of tanks common test-et ? ot kapol 20 000 aranyat
33/44 anonim válasza:
azt ugye tudod hogy mukodik a teszt szero?
34/44 anonim válasza:
"Egy kocka"Hát 300 arany? Halálra kerested magad, de irigyellek. ;)
35/44 anonim válasza:
Volt csalás, van is, és lesz is. Akit érdekel írjon pm-be. TAPASZTALAT csalás NINCS: Arany és ezüst az van!
36/44 ViperousElk válasza:
BC-okat próbáld figyelni az interneten.Nekem volt BC-vel 1000 gold,+3.as prémium tank. Érdemes figyelni.Nyugodtam írj rám WoTban: nevem
marcipan11
37/44 anonim válasza:
én szoktam venni aranyat, meg premium -ot most is vettem 3 napra egyenlőre elég, most veszem 2-ára, de sokszor vettem goldot- sms-ért, de most utaltam, szóval kis gyerek nőj fel menj dolgozni és minden pénzed költsd játékra barom
38/44 anonim válasza:
Ha jól tudom,nem azért van ez az oldal,hogy noobozzunk mindenkit. Ez a gyerek segítséget kért. Amúgy meg nincs semmilyen hack,csalás. Ezek az oldalak csak alkalmazásokat akarnak letöltöltetni veled,amik tönkreteszik a tesódat,vagy géped. Vagy a többi az adataid akarja ellopni. Szóval nem létezik WoT hack.
40/44 anonim válasza:
Volt csalás, és van is. Én annó Magyarország egyik legjobb klánjának voltam a vezére. Mi CW-ken is rendszeresen használtuk a hacket. Nem mindenkinek volt meg, csak a taktikusoknak stb, hisz végig látta az ellenséget a minimapon, így tudta vezérelni az embereket hogy ki merre menjen. A legnagyobb klánok mind hacket használnak, csak halkan megjegyzem! Akit a mapon láttak több területtel, mind hacket használnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!