Tudtok mondani egy működö World of Tanks hacket, amihez nicns survey, sem jelszó, és működik is? Nagyon kérlek!
8.5 -ös a jelenlegi patch a World of Tanks -on, de én sosem találok egy működő ingyenes hacket!
Aki segít az egy isten!!! Nagyon megköszönném!
aranyalma nem kene?
nincs ingyenes wot hack, amit mostanig probaltal az sem hack volt, csak 1 csali hogy raklickelj a survey-re, a masik meg inkabb kemprogram
igy is eleg nyomorek csal, legalabb 1el kevesebb
De létezik...
Már csomóan leszedték...
Csak már elavult a hack @_@
Csak 8.1, 8.2, és 8.3 patchel működik... A WoT -on pedig már 8.5 van :(
Ami meg jó lenne 8.5 patchre, ahhoz van survey...
Szar lehet, inkább ne is wotoz ha nem tudsz tisztességesen játszani :).
Használj Hit-Zone-t nem csalás, de még is kőnyit a játékon.
Van egy módszer, ami ki kéne próbálnod:
tegyél be a WOT könyvtáradba egy word dokumentumot hack címmel, tartalma: hack_201442_4215-21425
ez után jelöld ki a WOT könyvtáradat, töröld, és tölts le valamilyen kifestő játékot, ami pont passzol a tehetségedhez (ne a nehezebbekkel kezdd)
1. nincsen
2. ekkora nobb vagy, hogy hack kell?
3. segítek: tanulj meg játszani
Már 10-es tankjaim vannak -.-
Nagyon is pro vagyok, csak kéne egy kis rohadt arany!!!
Mert azt lehetetlen szerezni ...
Csak eventekkor, de azt is csak keveset...
Ezért kértem -.-"
ne kínaibácsizz itt nekem..
a játéktudást rohadtul nem 10es tankokban mérik :'D
Ha pedig akkora pró vagy, annyi eszed már lehetne, hogy ilyennel nem kockáztatod a fiókod elvesztését. Nincsen ismétlem NINCSEN olyan gold hack ami működne és következmények nélkül járna! DE miért én magyarázom ezt neked zöldfülüként???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!