Tudtok olyan jelszótörőt mondani, amely nem egy fájlra áll rá, hanem mondjuk egy ablakban lévő jelszó mezőre és abban próbálgatja a kódokat?
Konkrét programot nem, de mivel nemrég ismertem meg módszereket billentyű- és egérszimulációkra megoldásokat C#-hoz, egy .NET keretrendszerrel futó ilyen programot talán meg tudnék neked írni - ENNEK kompromisszumok nélküli feltétele az, hogy te itt (nem privátban) elmondod, hogy mire kell ez neked, és elküldöd a programot/önkitömörítő csomagot (<feltéve ha arról van szó), illetve a paramétereket, hogy hogyan és mihez kell.
És persze a .NET keretrendszerről Te magad gondoskodsz, mert mi C#-on programozók (beleértve az amatőröket is) nem szeretjük, ha a .NET keretrendszer miatt nyaggatnak minket az esetleges felhasználók. Egyébként egyszerű, rákeresel Google-ben és egy friss verziót letöltesz és telepítesz.
Ez megfelelő megoldás számodra ???
Na, kedves Jani98, remélem mos korrekt megoldást tudtam készíteni a számodra:
[A link eleje a data-pont-hu, természetesen itt csak így tudtam megadni]
/get/5985755/KeyPress.exe
Az itteni csomagot töltsd le. Ez az öntömörítvény tartalmaz egy C# projected, amiben megírtam a metódusokat kattintásszimulációra, egérpozícionálásra, billentyűleütésszimulációra útmutatóval és Scancodes táblázattal együtt, valamint még egy-két lekérdező- és segédfüggvényt, és persze a főmetódusba példának egy rövidke programot a funkciók bemutatására. Egyetlen hibám talán, hogy angolul írtam le a dolgokat, ezt a rossz szokásomat kérlek nézd el nekem, cserébe próbáltam kompakt és átlátható lenni. Ehhez neked már nagyjából csak a kombinatorikai tészét kell megírnod, vagy azt a modult, amivel megfelelően (remélem átvitt értelemben is, magyarul rendeltetésszerűen és jogos körülmények között) alkalmazni akarod a modulokat.
Viszont cserébe még várok Tőled egy üzenetet ide, remélem tudni fogod, hogy mire gondolok! ;)
Úgyhogy remélem még visszanézel ide, ha érdekel annyira a dolog...
Örök hálám :)
ugyan még nem néztem meg a progit, de az üzenetet megírtam :D
Oké, elküldtem privátban, bár még nem világos minden.
Az előbb ép matekórán voltam, egyébként meg azért olyan sűrűn nem biztos, hogy ráérek (senkinél sem biztos), úgyhogy annyit hozzátennék a dologhoz, hogy az 'azonnyomban' úgy értelmezendő, hogy 'amint megnéztem és végigolvastam a viszontválaszokat'... ;>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!