Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek tetszik a comedy central...

Kinek tetszik a comedy central bemutatja?

Figyelt kérdés
egyszer rászántam magam,hogy végig nézek egy részt de 2 perc után kikapcsoltam,csak szerintem pocsék,humortalan egyszóval szar ?
2013. máj. 14. 02:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem semi nem tetsik a komédi szentrálon
2013. máj. 14. 03:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan voltam mint te (megnéztem egyet, de olyan szinten nem volt poénos az előadó, hogy az fájt, és még különösen irritáló is volt már csak jelenléte is, nemhogy az amiről beszél), de aztán rászántam magam hogy belenézzek egy másikba. Az már sokkal jobb volt, még mindig nem "hű de halálra röhögtem magam", de az elsőhöz képest sokkal jobb, így rászántam magam, hogy megnézzek még párat. Összességében azt mondhatom el, hogy van egy pár jó, egy-két futottak még kategóriás, meg néhány vállalhatatlanul sz@r, akiknél a közönséget sajnálom, hogy ott kell ülniük, és úgy csinálni, mintha nevetnének. Röviden: nagyon ingadozó a színvonal, de az egészről nem lehet elmondani hogy rossz lenne, mert vannak jó előadók is.
2013. máj. 14. 08:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem nézni.Aki elsőre nem tetszik, nem kapcsolom el, nem alkotok róla véleményt, hogy mit keres ez itt. Megnézek egy jó pár fellépést, és utána döntök, volt már úgy, hogy elsőre nem tetszett egy humorista, másodjára vagy harmadjára szerettem meg.
2013. máj. 14. 11:44
 4/8 A kérdező kommentje:
és ez a 70-es évek show ? arra is rászántam magam,de egyszerűen nem tudom megnézni... van 1 pár dolog amivel így vagyok,igazából csak 2 dolog tetszik a cc-n a family guy meg a south park,amiért nagyon is kedvelem azt a csatornát :)
2013. máj. 16. 20:37
 5/8 Killua333 ***** válasza:
A "Azok a 70-es évek show" tényleg nem annyira vicces. Kevés jó poén van benne de ami jó, azon halálra röhögöd magad :D
2013. júl. 19. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sz@r műsor, de vannak benne jók, pl.: Maksa Zoli, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Bellus István, Badár Sanyi, Janklovics Péter, valamint Hajdú Balázs is elmegy. A többi, aki fellép ott, nagyon gyenge. Showder Klub egymilliószor jobb.
2017. okt. 25. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon érződik rajta, hogy a CC a Showder Klubnak akart konkurenciát teremteni. Ami nem baj, csak sajnos ez a műsor nagyon gagyira sikeredett. Szerintem túlságosan erőlködtek, minőséget pedig már nem tudták vinni bele.
2018. febr. 6. 09:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy időben néztem (valószínűleg a stand-up comedy iránti határtalan szeretetem miatt), de aztán rájöttem, hogy egy-két fellépőt leszámítva ez a műsor igen-igen híg. És igen-igen alatt nagyon-t értek. Borzalmasan erőltetett poénok, nagyrészt unalmas humoristák...Kritikán aluli műsor. A Showder Klub sokkal jobb, mindig jobb volt, mindig jobb lesz. Mondjuk már ott is esett a színvonal, de egymilliószor, SK, mint egyszer CC bemutatja. És ezzel már sokat mondtam.
2018. jún. 3. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!