Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A skyrimben melyik faj a...

A skyrimben melyik faj a legjobb thief-nek vagy assasinnak ha úgy jobban tetszik?

Figyelt kérdés
Úgy értem, melyiknek vannak a legjobb alap skillj.ei sneakhez, lockpickinghez, speechhez és tőrökhöz(vagy egykezes fegyverekhez) az archery nem fontos, nem akarok íjászt.
2013. ápr. 11. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 11. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Pedig pont a Bosmer ami ezekhez passzol én az egykezes fegyvert fejlesztettem az Archery mellé nagyon ütős lett Light armor kimaxolva.Főleg ha megszerzed mellé a Nightingale Armor-t az nagyon jó cucc főleg azért hogy igazi Assassin cucc.

Itt láthatod a Bosmer tulajdonságait és induló skill pontjait.

[link]

A Nightingale Armort akkor tudod full speckóval megszerezni ha a "Trinity Restored" quest-et csak 35 szint fölött veszed fel.Nem az a lényeg hogy a felett legyél mikor teljesíted hanem hogy ott se legyen a quest-ek között még meg nem lépted a 35 szintet,különben nem lesz fullos az armor statja.

[link]

2013. ápr. 11. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:

A speech-et pedig egy embernél 100-ra tudod húzni 30-40 perc alatt.

http://www.youtube.com/watch?v=Gor3Ki1ZEMw

2013. ápr. 11. 22:59
 4/6 Oravecz János ***** válasza:

A Speech kimaxolásához 15 perces módszer:

[link]

2013. ápr. 12. 12:08
 5/6 Oravecz János ***** válasza:
Egyébként jóformán teljesen mindegy, hogy melyik fajjal kezdesz a Skillek szempontjából. Inkább azt nézd meg, hogy melyiknek van olyan különleges képzettsége vagy bónusza ami neked tetszik. Én például a Breton-t szeretem a faji Resist Magic miatt.
2013. ápr. 12. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:

A khajiitok, és az argóniaiak (a macskák, meg a gyíkemberek).

A macskák jók a lopakodáshoz, a gyíkok pedig a zárfeltöréshez.

2013. máj. 29. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!