Újra elakarom kezdeni a Diablo III-at. Sok mindenről lemaradtam, tudnátok segíteni az újrakezdésben?
Amikor kijött, utána játszottam vele 2-3 hónapig és abbahagytam, mert úgy gondoltam ráfér a játékra egy kis balansz.
Most újra hozzá szeretnék kezdeni, de gyakorlatilag úgy lemaradtam, hogy félek az újrakezdésről.
Eltudnátok mik a legfőbb újítások, és mire kell odafigyelni ha újra bele szeretnék vágni?
Előre is nagyon köszönöm.
Csak játszani kell és jól érezni magadat. Ha valami nem tiszta, akkor nézd át a bnetes game guide-okat, meg esetleg a patch notes-okat! Ennyi idő alatt kissé át lett faragva minden. A "normál" játék pihekönnyű, de lehet szörny nehézségi szintet módosítani (monster power). casual gamer/alkalmi játékos szinten is játszható bármelyik kaszt bármilyen builddel. Persze minnél magasabb az MP szint, annál jobb itemek kellenek...
Ha konkrét kérdésed lenne, akkor inkább fórumokon kérdezz!
Szia!
Itt [link] mindent megtalálsz amire szükséged lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!