A Diablo II Expansion Set: Lord of Destruction nem indul el és egy hibaüzenetet ír ki. Mi a teendő?
A hibaüzenet (külön ablakban): Insert Expansion Disc [Helyezzen be kiterjesztéses CD-t/DVD-t]
Nos, mivel én a szülinapomra kaptam a gépemmel együtt, (gépemre telepítve volt, használatra készen) ezért fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond. Akkor nem írt ki semmi hibát. Amúgy már régóta nem játszottam vele.
Kedves Kerdezo!
Nomost, a problema a kovetkezo: mivel ezt a jatekot egy masik lemezrol kell feltelepiteni (leven, hogy kiegeszitorol [expansion] beszelunk), igy ahhoz, hogy el lehessen inditani, nem az eredeti, hanem az expansion disc-et (vagyis azt a lemezt, amin a kiegeszito van) kell behelyezni a meghajtoba. Szoval csak annyi a dolgod, hogy beteszed a CD-t, amin a kieg. van es meg van oldva. Ha igy sem mukodik\nincs meg a lemez, csak szedd le mondjuk thepiratebay-rol, es kesz :D
Mint mondtam, fogalmam sincs, hogy van-e hozzá CD. Amúgy megvan a normál Diablo II is, de az ugyanolyan volt mikor megnyitottam. Hát majd próbálkozok.
Ja és majd elfelejtettem: Magyar verzióról van szó!
Ó.. közben kiderült, hogy maga a játék nincsen jól telepítve. Elindítottam a Setup-ot és utána működött.
De ilyen később is előfordulhat? Mármint, ha rendesen van telepítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!