Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik a világ...

Szerintetek melyik a világ leg nagyobb játéka szerintem a WOW de ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

#asasasfvg
2013. máj. 5. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a WoW , azon bellül is a legjobb mmorpg és a legtöbb pénzt hozó játék , ennek ellenére már a wow se a régi ... viszasírjuk jó pár millióan a TBC-t.
2013. máj. 5. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:

a számok nem ezt mutatják

[link]

2013. máj. 5. 11:49
 3/5 Shaddark válasza:

Bejárható területben nem a legnagyobb, nem is a legszebb, nem is a legjobb, nem ez a legnagyobb háttértárt elfoglaló...

Talán a legtöbb profitit termelő, ez valószínűleg igaz.

Ám te mit értessz nagy alatt? Nem hiszem hogy lenne olyan a világon ami mindenben a legnagyobb...

2013. máj. 5. 11:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy a legtöbben kedvelt játék amiben nagy bejárható terület grafika nem nagyon számít azért számít de nem kell hű de élethű grafika.
2013. máj. 5. 12:06
 5/5 Shaddark válasza:

Játékostábora a league of legendsen volt a legnagyobb, becsült 34 millió 12m. napi aktív gamerrel, a wownak (12m) és a simsnek (10m) van még nagyobb jelenleg.

Bár ezek nem publikus adatok, a cégek hazudni szoktak ezt illetően, de becslések szerint ezek vezetnek most.

A statisztikákat itt meg tudod nézni, 2009-esek sajna, frisebbet nem találtam így hirtelen.

[link]

2013. máj. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!