Mi éri meg jobban?
Először is köszönöm azoknak a válaszadóknak akik végigolvassák. :)
Szóval (főként) JÁTÉKOK céljából mi éri meg jobban? xbox 360 vagy pedig egy jó gép?
xbox-ban az a jó hogy csak a futó alkalmazások,játékok terhelik igazán (ha jól értelmeztem a wikin)a gépben pedig nem teljesen.
Viszont a gépen nem csak játékot hanem mást is könnyebben használnák mint per pillanat.(Tényleg nem értek nagyon ezekhez szóval nézzétek el ha valami nem igazán úgy van ahogy írtam.)
xbox olcsóbb, mint egy jó gép(40000 vs 110000 ft)
egyébként gépet vennék/fejlesztenék a helyedben(mondom úgy, hogy xboxom van,meg egy régebben átlagos gépem)
Csak játékra Xbox (vagy még jobb lenne PS3).
PC-nek játékok szempontjából egyetlen előnye van, jobb grafika.
Konzolon sem csúnyák a játékok, csak szimplán nem érik el a mai PC-k szintjét.
én nem értem, hogy minek kell ps3-t felhozni, ha a kérdező nem azt kérdezte, na mind1....
kérdező felé: ha játékra, akkor xbox (fejlesztened sem kell)
pc-n jobb a grafika, de fejlesztened kell 2-3 évente 70k-t.
úgyhogy én a helyeben: egy netes gép + konzol
#2. Nem értem miért vagy TROLL?Sőt gusztustalan amit művelsz nézd már meg,hogy Xbox tulajok nem mennek Trollkodni PS3-as kérdésekhez,nem tudom milyen pszichózis késztet rá.
Kérdezőnek.
Ha Xbox360-at veszel csak 250GB Slim.
De,a helyedben megvárnám a Május 21-én,történő nextgen Xbox bemutatóját,azért is mivel,játszani fogja az Xbox360-as játékokat,és mégis csak egy újabb hardver fog ketyegni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!