"tutok" valami vicces játékot ami egyben idegesítő is? XD
Figyelt kérdés
Ilyen agyfaszos filingje legyen,de közben meg azért lehessen rajta nevetni is. :D
Valami ilyesmire gondolok : http://www.youtube.com/watch?v=rJXyQJyOkj0
Ja és azért írom így,hogy "tutok" mert valamiért nem engedi ki írni azt,hogy "tudtok" ._.
2013. ápr. 15. 23:58
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és letöltési linket is, ha lehet... Ehhez az "Állati focihoz" is kerestem,de nem sok eredménnyel.
2013. ápr. 15. 23:59
2/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Bármelyik új FIFA rész, az egész játék egy vicc, mivel hihetetlen hülye az AI, de viszont rohadtul idegesítő, mert olyan nyilvánvalóan csal a gép, hogy azt egy vak is észreveszi. Törjétek össze a lemezét, ha eredeti, ez a legjobb megoldás!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
5-ös válaszoló, hát ez egy kicsit felbaszott! XD De pont ilyet kerestem, köszi! :)
Utolsó, a fifa és egyéb hasonló játékok nagyon nem az én világom! De azért neked is köszi.
2013. jún. 9. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!