Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Far Cry 3 ról kérdeznék?

Far Cry 3 ról kérdeznék?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy a Far Cry 3 ban hogy tudok Coop modban játszani,tört kalóz verzióval? Vagy csak azok tudják nyomni a Coop módot akiknek eredetibe van meg?

Egyébként ennek a Coop módnak van valami története vagy storyja,vannak feladatok kitüzve benne? Pl: hogy öld meg ezt,vagy ülj be az autoba,juss el a bázisig stb..

Vannak benne ismelyik,vagy csak esze veszetül menni kell benne és ölni kell akit csak látunk?

Szerintem a sima Far Cry 3 nagyon jól sikerült,és szeretném benne a Coop modot is kiprobálni.

2013. ápr. 13. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Igen? Nagyon jól sikerült? Akkor talán vedd meg...

2013. ápr. 13. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:

A válaszolótól kérdezem te ki vagy hogy mindenhol okoskodsz?

Te valami Microsoft ügynök vagy?

2013. ápr. 13. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak egy tipp menjél ki a levegőre és ne itt osszad az észt
2013. ápr. 13. 12:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Mi a faszom van már itt?

EMBEREK ! Én nem veszekedö topicot nyitottam meg

Ha nem feltettem egy kérdést,amire jó lenne ha adnátok egy normális választ.

Egyébként meg mit ne mondjak vissza vehetnél egy kicsit az arcodból elsö válaszoló,mert elöbb utobb letörli valaki az arcodrol a vigyort

A második válaszoloval egyet értek,nem kell itt arcoskodni ha nem tudsz normális választ adni a kérdésre,akkor menj szivj friss levegöt

2013. ápr. 13. 15:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy az utolsó update előtt verziókkal simán lehetett coop-ban játszani, a multira nem vennék mérget. De az új patch valahogyan elérhetetlenné tette a kalóz verzióval való közösségi játékmódokat, így nem tudom hogy van-e megoldás erre. Sajnos az én gépem még nem készült fel lelkileg a FC3 futtatására, így alkalmam sem volt kipróbálni a coop-ot :S

Ja és a coop az külön kampány, sokkal rövidebb a single résznél,de csak dicsérték azt is.

2013. ápr. 13. 17:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Na végre egy normális ember,aki tudott normális választ adni!

Köszi szépen.

2013. ápr. 14. 07:34
 7/8 KoDan ***** válasza:

'obsidian válasza:

Nem, én az atyaúristen vagyok.'

Te inkább egy büdös f*szfej vagy

Már bocs a kifejezésért

2013. ápr. 14. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Te meg kemény vagy pubi, mint a zoknim! :D
2013. ápr. 14. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!