XBOX 360-ról kérdeznék?
Hol vegyek?
Mennyiért?
Milyet?
Mi az a flashelés?
Milyen veszélyekkel jár a flashelés?
Mennyi az élettartama?
Mire kell vigyázni az xbox-nál?
Van még valami amit tudnom kell?
Hogyan kell multyzni és mi kell hozzá?Mondjuk azt olvastam, hogy van benne wi-fi.Akkor csak csatlakozom és kész?
Nézzétek el, de semmit se tudok az xbox-ról csak, hogy nagyon jó:D
- platinumshop vagy konzolvilág
- amennyiért van, a fenti két helyen majdnem a legolcsóbb
- csak slim-et, 4 vagy 250 gigásat
- egy folyamat, ami után letöltött játékokkal is játszhatsz
- úgy tudom semmilyen veszéllyel nem jár (hátránya, hogy ezután lőttek a multinak)
- évek, pontosan nem lehet megmondani
- semmire
Ha multizni akarsz kell Live Gold előfizetés, ez évi 10k körül van. Ha nem akarsz a multiért fizetni akkor PS3-mat vegyél (mindenben jobb).
Köszönöm szépen!
Azt még elfelejtettem megkérdezni, hogy szükséges-e a led,plazma vagy lcd tv?
- az XBox nem 'nagyon jó', 7 évvel ezelőtti grafikával szolgál (ahogy a PS3 is), tehát egy mai PC mindenben kenterbe veri.
- Nem szükséges HDTV hozzá, de anélkül még kevesebb értelme van konzolt venni. (alapból sem a legszebb, hát még CRT TV-n.. )
Nem a grafikára mondta, hogy nagyon jó, hanem magára a konzolra. Grafikailag egyértelműen jobb a PC (amikor nem egy gagyi konzolportot kap), de minden más szempontból konzol nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!