Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » XBOX 360-ról kérdeznék?

XBOX 360-ról kérdeznék?

Figyelt kérdés

Hol vegyek?

Mennyiért?

Milyet?

Mi az a flashelés?

Milyen veszélyekkel jár a flashelés?

Mennyi az élettartama?

Mire kell vigyázni az xbox-nál?

Van még valami amit tudnom kell?

2012. nov. 28. 19:03
 1/7 A kérdező kommentje:

Hogyan kell multyzni és mi kell hozzá?Mondjuk azt olvastam, hogy van benne wi-fi.Akkor csak csatlakozom és kész?

Nézzétek el, de semmit se tudok az xbox-ról csak, hogy nagyon jó:D

2012. nov. 28. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:

- platinumshop vagy konzolvilág

- amennyiért van, a fenti két helyen majdnem a legolcsóbb

- csak slim-et, 4 vagy 250 gigásat

- egy folyamat, ami után letöltött játékokkal is játszhatsz

- úgy tudom semmilyen veszéllyel nem jár (hátránya, hogy ezután lőttek a multinak)

- évek, pontosan nem lehet megmondani

- semmire

Ha multizni akarsz kell Live Gold előfizetés, ez évi 10k körül van. Ha nem akarsz a multiért fizetni akkor PS3-mat vegyél (mindenben jobb).

2012. nov. 28. 19:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Azt még elfelejtettem megkérdezni, hogy szükséges-e a led,plazma vagy lcd tv?

2012. nov. 28. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:

- az XBox nem 'nagyon jó', 7 évvel ezelőtti grafikával szolgál (ahogy a PS3 is), tehát egy mai PC mindenben kenterbe veri.

- Nem szükséges HDTV hozzá, de anélkül még kevesebb értelme van konzolt venni. (alapból sem a legszebb, hát még CRT TV-n.. )

2012. nov. 28. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a grafikára mondta, hogy nagyon jó, hanem magára a konzolra. Grafikailag egyértelműen jobb a PC (amikor nem egy gagyi konzolportot kap), de minden más szempontból konzol nyer.

2012. nov. 28. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Kivéve OS szempontból, de nekem is volt PS3am és x360-am, értem, hogy komfortra és exkluzív játékokra gondolsz, teljesen jogos.
2012. nov. 28. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Mármint hogy OS az jobb PC-n, mint konzolon? Ez egyértelmű, hiszen a PC az mindenre lett kitalálva, konzol meg főleg játékokra.
2012. nov. 29. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!