Szerintetek megéré elcserélni a ps3-at egy xbox-ra és egy psp re? A ps3 hoz egy játék van az xbox-hoz és a psp hez több
Nem éri meg.
A psp nem ér sokat, nagyon nem is élvezetes játszani rajta, az xbox meg közelébe se ér a ps3-nak. Most jön majd a sok xbox fan, hogy nem így van, de attól függetlenül, DE így van.
Nagyon sok teszt és összehasonlítás van a neten, ami bizonyítja,hogy a ps sokkal jobb.
Egyébként nekem elég sok konzolom van, ps3,psp,wii,xbox360 kinect,ps vita,nintendo 3ds. Ha csak egyet tarthatnék meg közülük tuti a ps3 lenne.
Nekem is van Xbox360 és PS3.És simán a Box-ot tartanám meg a PS3 csalódás a Sunyi ígért fűt-fát ilyen-olyan full HD játékokat ezzelszemben a játékok 95%-a 720p.Az Xbox360-ban legalább egy komoly scaler van ami felturbózza 1080p-be a játékokat és ha jobb fajta TV-d van akkor az is skáláz rajta és a kettő hatása magáért beszél.A PS3 még a 30FPS-t sem képes tartani.
http://www.youtube.com/watch?v=Q1u77Hk30UQ
Szerintem meg mindkét konzol jó. Egyik sem szar. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.
Szerintem azt válaszd amire több olyan játék van ami neked tetszik.
Nem éri meg.
Miért érné meg nem j a ps3?
Vagy bajod van vele?
nem.
amúgy xbox-ban NINCS NATÍV 1080p csak feltúrbózza.
Ps3 -ra van és képes feljavítani a képet 1080p-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!