XBox 360 iránt kérdeznék valamit? XD
Semennyit nem kell várni, mert egyáltalán nem kell flasheltetni.
A legnagyobb baromság a világon.
Van flash->Nincs internet.
Bedugod a kábelt, csatlakozol, vásárolsz egy Xbox Live Gold előfizetést (kb 10000 forint egy évre), aztán játszol.
"unalmas egyszemélyes játékot" <--- EZT IRTAD
Ergo, aki ilyet ir idiota. Ezert hoztam fel egy csomo ellenpeldat. Most mit varsz?
A masodik valaszodban mar finomitottal, de en az elso alapjan jutottam a konkluziomhoz. Raadasul van tobb jatek melyet siman megeri tobbszor is vegig vinni mivel tobb megoldas van stb. Pl Mass Effect renegade vs paragon, stb
De hagyjuk, szamomra a multi tulertekelt mivel en jatkeokat elsosorban a story miatt jatszom. (ok mondjuk az uncharted 2-t szerettem multiban)...
Teljesen hülyeségeken vitatkoztok.
Vannak játékok amiknek a singleplayer a lényegük és vannak, amiknek a multi.
Egy Mass Effect 2 pl 40 óra első végigjátszásra, aztán még simán végigtolható 2x, 3x, 4x-szer akár. (2500 forintért vettem vadiújan)
Egy Bad Company 2 pl néhány órás meglehetősen középszerű single, de a multijával ezer órákat elvagy anélkül, hogy megunnád. (szintén kb 3000-ért megvehető).
Mind a kettő lehet jó móka, de ha lemondassz a Liveról, akkor nagyon sok mindenről lemaradsz, ez egyszerűen tény.
Olcsón kell jó játékokat venni, singleplayerest is, multisat is, és nem fogsz soha unatkozni kevés játékkal sem.
Nem attól leszel f*sza gyerek, hogy te előbb játszottad végig a legújabb Call of Dutyt, mert 1 héttel korábban letöltötted torrentről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!