Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » XBox 360 iránt kérdeznék...

XBox 360 iránt kérdeznék valamit? XD

Figyelt kérdés
XBOX 360 t szeretnék venni de nemtudom hogy megéri e kiflashelni a garanciaidőn belül. Ez iránt kérnék tapasztalatokat, tanácsokat, mert nemszeretnék várni pl.: 2 évet.
2011. nov. 5. 18:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem éri meg kiflashelni, még multizással is kb meg 3x-od a játékidőt. Gondolkozz kicsit! Játszod az unalmas egyszemélyes játékot amibe a nyavajás gép irányít, vagy inkább az élő játékosok ellen játszol?
2011. nov. 5. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. Egy normális játéknak a multi a lényege, és a single csak egy bevezetô rész benne, egyfajta tutorial...
2011. nov. 5. 22:56
 3/19 anonim ***** válasza:

Semennyit nem kell várni, mert egyáltalán nem kell flasheltetni.

A legnagyobb baromság a világon.

2011. nov. 5. 23:36
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem eri meg. Az elso valaszolo meg egy idiota. Mondd el nekem hogy a Half Life 2, Dead Space 1, Bioshock 1, Batman Arkham Asylum, Mass Effect 1-2, Oblivion, Bayonetta, RDR, GTA IV, Assassin's Creed 1-2, stb hol unalmas???? Pedig ezek szinte (a Rockstar jatekok nem) mind single player only jatekok.
2011. nov. 5. 23:50
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Első vagyok: nem mondtam, hogy az összes játék, mégcsak példát sem mondtam, DE! Egyszer jó végigvinni ezeket a játékokat, de amiben nem tudsz szabadon járkálni(GTA-k) akkor aztán még egyszer végigtolni már kezd unalmas lenni, mert tudod mi történik. És ha már le idiótáztál, akkor te is csak egy nagyon degenerált idióta lehetsz.
2011. nov. 6. 07:55
 6/19 A kérdező kommentje:
ezek szerint ha kiflashelem nemtok multizni? és hogy tok rá internetet rakni? vagy az mennyibe kerül?
2011. nov. 6. 09:38
 7/19 anonim ***** válasza:

Van flash->Nincs internet.

Bedugod a kábelt, csatlakozol, vásárolsz egy Xbox Live Gold előfizetést (kb 10000 forint egy évre), aztán játszol.

2011. nov. 6. 09:40
 8/19 anonim ***** válasza:

"unalmas egyszemélyes játékot" <--- EZT IRTAD

Ergo, aki ilyet ir idiota. Ezert hoztam fel egy csomo ellenpeldat. Most mit varsz?

A masodik valaszodban mar finomitottal, de en az elso alapjan jutottam a konkluziomhoz. Raadasul van tobb jatek melyet siman megeri tobbszor is vegig vinni mivel tobb megoldas van stb. Pl Mass Effect renegade vs paragon, stb

De hagyjuk, szamomra a multi tulertekelt mivel en jatkeokat elsosorban a story miatt jatszom. (ok mondjuk az uncharted 2-t szerettem multiban)...

2011. nov. 6. 19:28
 9/19 anonim ***** válasza:

Teljesen hülyeségeken vitatkoztok.

Vannak játékok amiknek a singleplayer a lényegük és vannak, amiknek a multi.

Egy Mass Effect 2 pl 40 óra első végigjátszásra, aztán még simán végigtolható 2x, 3x, 4x-szer akár. (2500 forintért vettem vadiújan)

Egy Bad Company 2 pl néhány órás meglehetősen középszerű single, de a multijával ezer órákat elvagy anélkül, hogy megunnád. (szintén kb 3000-ért megvehető).

Mind a kettő lehet jó móka, de ha lemondassz a Liveról, akkor nagyon sok mindenről lemaradsz, ez egyszerűen tény.

Olcsón kell jó játékokat venni, singleplayerest is, multisat is, és nem fogsz soha unatkozni kevés játékkal sem.

Nem attól leszel f*sza gyerek, hogy te előbb játszottad végig a legújabb Call of Dutyt, mert 1 héttel korábban letöltötted torrentről...

2011. nov. 6. 20:00
 10/19 anonim válasza:
utolsó válaszoló...és te hol szerzel be ilyen jó játékokat eredetibe? mert amennyi pénzből megvetem a forza 4 limitált kiadását abból 4-5 játékot vettél volna
2011. nov. 6. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!