XBox 360 iránt kérdeznék valamit? XD
Figyelt kérdés
XBOX 360 t szeretnék venni de nemtudom hogy megéri e kiflashelni a garanciaidőn belül. Ez iránt kérnék tapasztalatokat, tanácsokat, mert nemszeretnék várni pl.: 2 évet.2011. nov. 5. 18:51
11/19 anonim válasza:
Újjonnan megjelenő játékok nagyjából egy áron vannak, Forza 4-et mondjuk 10500-ért vettem egy pesti boltban.
Mass effect 2-t thehut.com-ról, angliából.
Használtan is lehet olcsón venni játékokat, nézelődni kell a neten...
12/19 sovjet válasza:
én ugy tudtam hogy lehet neten játszani csak nem ép a leg ujabakal mert azokat nagyon sürün elenörzik szal leht multizni liveon csak a régebiekel kell pl: a moder warfare 2 vell már lehetne ja és el méletileg live flash is van szal az se probléma már ...
én nekem nincs mert szar a netem hozzá
13/19 anonim válasza:
és nem félsz ha neten rendelsz akkor átbasznak...mint például angliából rendelni
14/19 anonim válasza:
ne hallgass rájuk. megéri flashelni. én is kiflasheltem és neten játszok vele, nem bannolnak ki. másolt lemezzel lehet multizni.
15/19 A kérdező kommentje:
Mind1 nem flashelem ki nemleszek egy láma ingyenélő, és nem kockáztatom meg hogy kibannonak e vagy nem.
2011. dec. 5. 18:58
16/19 anonim válasza:
Ez a beszéd, hidd el jól döntöttél. :)
17/19 anonim válasza:
nincs olyan hogy láma ingyenélő, kezdjük ott, hogy a láma az angol lame szóból ered, amit összetévesztettem a lama-val, s így alakult ki sértésként egy állat neve. másrészt, Magyarországon ennyi fizetésért + 27%-os ÁFÁ-val még jó hogy "ingyenél" (ingyen... 100000 helyett 60000-et költ rá). a live-al pedig az a helyzet, hogy pillanatnyilag nem működik de van rá esély hogy a közeljövőben még lesz rá lehetőség.
18/19 anonim válasza:
"Magyarországon ennyi fizetésért + 27%-os ÁFÁ-val még jó hogy "ingyenél""
Akkor te a cigányoknak is hagyod, hogy kiraboljanak, mert abból a kis segélyből, még jó hogy ingyen él?
19/19 anonim válasza:
flashalteasd ki és tégy rá dualboot-ot és kész :) a leve meg 10K-ért évente nem sok sőt... ami tény, hogy néha nem műkszik a live... és ha ki flash-eled akkor ajánlom az rgh/jtag-ot is ami azt jelenti (ha valaki nem tudná), hogy kérsz valakitől kölcsön egy lemezt felrakod hdd-re (gondolom slim-et akarsz venni, abból is a 250gb-osat)és futtadhatod lemez nélkül a játékokat, és csak évente/két évente kel frissíteni, de te döntesz... ink multiz gépen és single-ozz konzolon de ez a te döntésed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!