Assassin's Creed Revelations ról kérdeznék?
Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy már végig vittem mind az összes Assassin's Creed nek az 5 részét.
Most a revelations ot ujbol kezdtem és most döbbentem rá hogy abba a
játékba más játsza a Desmondot.
Nem csak azért mert más pulovere van,hanem a hangja,és a bör színe is más mint az elözö epizodokba.
Ez
szerintetek is igy van?
2013. febr. 27. 17:05
1/7 ZolaZotya válasza:
Nolan North volt végig a hangja
2/7 A kérdező kommentje:
Mindegy. Mintha a bőre színe kicsit barnább lenne az előző részektől.
De lehet akkor hogy csak én néztem el valamit.
2013. febr. 27. 17:46
3/7 anonim válasza:
Kicsit leépülőben van a háromban meg kicsit drogosnak néz ki. :D
4/7 anonim válasza:
Mindegyik részben teljes fejdeformáción ment át. Nem tudom, hogy miért.
5/7 anonim válasza:
Az ember ugyan az de a hangja egy kicsi tényleg furcsa a bőr meg koszos meg egy kicsi barnább !
6/7 anonim válasza:
Azért tűnik furcsábbnak, mert a játékok során egyre jobban hasonlít Desmond arra a színészre, akitől kapta az arcát. Amúgy az a színész Francisco Randez. Keress rá és rájössz miről beszélek ;)
7/7 anonim válasza:
A részenkénti fejdeformáció, ha jól tudom, annak tudható, hogy Desmond az Animus használata miatt egyre jobban kezd hasonlítani Altairra és Eziora. Ezáltal mind a 3 emberből van benne 1 kicsi. Részenként egyre jobban hasonlít a 2 assassinra, bár egyiket se lehet felismerni mert a 3 arc együtt egy teljesen másikat alkot! Remélem nem túl bonyolultam írtam le :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!