Ezt honnan tudom meg? (Xbox 360)
Azt hogy RGH-s?
És mit is jelent pontosan az rgh?
8 válaszoló egy barom vagy.
Nem is ismersz azt se tudok hogy én hogy élek.
Az xboxal is szerencsém volt mert nem tudtam azt megtenni hogy újonnan vegyek.
Jó lenne ha leállítanád magad és kussolnál a helyeden
Cigány gyerek nagyon kinyílt a csípád lopsz és még neked jár a pofád takarodj az oldalról és "kírdezd a komákat" hogy kell játékot lopni ne itt gusztustalankodjál.
Még neked áll feljebb mi,hogy sülne le a bőr a pofádról te mocskos kis féreg!Remélem itt is az lesz mint ami a Németeknél hogy megbüntetik az ilyen kis semmire kellő tolvaj cigányokat.
És mond már meg neked hogy ezt kit érdekel.
Mert szerinted csak én csinálom így?
És ez téged mért érdekel hogy sok ember netről tölt játékot?
Ez nem olyan nagy bűn mint egy bankrablás.
Még jó hogy a törvényeket nem te szabod meg hanem a mindenkori jogszabájok.
"Végül ott a torrent, ami Magyarországon valósággal virágzik. Az asva.info magyar fájlcsereportál felmérése szerint a hazai torrentoldalak forgalma töretlenül nő, ma már jó néhány, százezer feletti felhasználóval dolgozó tracker működik itthon, a 15 legnagyobb oldalon összesen 1,1 millió felhasználót számláltak össze tavaly karácsonykor. Persze ez az összesítés nem veszi figyelembe, hogy egy ember egyszerre több oldalon is fenn lehet, szóval a valós szám ennél jóval alacsonyabb, de még így is rengeteg. És ez a rengeteg ember a Magyarország által nemrég aláírt ACTA egyezmény szerint mind bűnöző."
Ezt is olvasd el aztán gondolkozz el rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!