Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kötelező snapszerben az emelés?

Kötelező snapszerben az emelés?

Figyelt kérdés

Tegnap ezen vitatkoztunk. Ha négyen játszunk, akkor keverés után az osztó a tőle balra ülő játékosnak oszt először, aki jobbra ül mellette pedig elemeli. Ez oké is, de mikor én jöttem az emelésben és helyette rákoppintottam, hogy ez így jó és nem akarom elemelni, akkor egyből lehurrogtak, hogy ilyen nincs. Utána kitalálták, hogy ha én nem emelem el, akkor majd valaki más, mondván, hogy lemondtam az emelés jogáról. (Mégis milyen hülye jogról beszélnek? Már megint fölhúztam magam.) Ha nem akarok emelni, hanem a kevert sorrendű lapokkal játszani, akkor milyen alapon emeltetik el a paklit mással?

Persze az is lehet, hogy ahány ház, annyi szokás alapon játszanak snapszert, nem tudom...

2013. márc. 30. 13:34
 1/1 anonim ***** válasza:
énis koppintani szoktam! ez is szabályos módja a játéknak,ha nem akarsz emelni nem emelsz.Elhiheted nekem pár kocsmában játszottam már snapszerpartikat és a barátokkal kisfröccs mellett az éjszakában . :D
2013. márc. 30. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!