Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Fibernetes vagyok. Azt ígérték...

Fibernetes vagyok. Azt ígérték, hogy januártól lesz sport1 újra és sávszélesség emelés. Eddig sehol semmi. A szomszédnak már december óta növeltek sávszélességet pedig. Egyedi eset vagyok, vagy másnál is elfelejtették megcsinálni a dolgokat?

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Tegnap kerestük mi is a Sport1-et,de még nem találtuk meg sajna:S
2010. jan. 4. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
A Fibernet szar és hülyék vezetik. Nagyon sokszor kellet felhívnom őket, hogy elfelejtették azt csinálni amit mondtak, ilyenkor ált. megoldódik a probléma.
2010. jan. 4. 15:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Ma felhívtam őket kb 3 perc alatt jutottam a nyomja meg gomb segítségével az ügyfélszolgálathoz, ahol még 3 percig nem tudtak kapcsolni,mert minden munkatárs elfoglalt volt állítólag.

És a semmiért 500 ft minusz a telefonkártyán.

2010. jan. 4. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
A Sport 1 február elsjével került vissza a csatorna kiosztásba.
2010. febr. 21. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
az egy mocskos cég. én csak azért vagyok náluk, mert felénk nincs más lehetőség.
2011. febr. 24. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!