CoD2be FPS tuning, emeles?
Hello!
Azon kivul hogy leveszem a graf.ot, valami mas?
Mert 3 magos procival, meg egy integralt 256os vga-val jatszok.
Es full minimumon 90-100 kozott van csak az fps..
booster .. de jobb vgakéne gondolom .
Viszont nem értem minek pörgeted , ha egy 60Hertz-es monitorod van bőven elég a 60 fps is , 60fps-től minden játék folyékony már ..
Hat igen.. Jobb vga lesz is egy honapon belul..
De megkerdezhetem hogy te codozol-e? :)
De nem multiba, nem? :D
Az emberi szem 40 fps felett nem erzekel valtozast, es lehet hogy 60 fps eleg jo..
De ha nagy az fpsed, nagyobbat ugorhatsz, gyorsabban mozogsz, es jobban adja a no zoom shotokat.. (amikor nem celzol, csak tuzelsz az ember fele).. Na meg bizonyos fegyverek, pl. M1 Garand sokkal gyorsabban porog..
Ehhez kell a stabil 125 fps! :)
Van akinek 250-500 vagy tobb fps-e van! :D
Az hogy adja, attól függ, hogy hogyan játszol, 333-mal is lehetsz fszláma ha nem tudsz lőni, de 125-tel meg lehet jó, ha tudsz játszani.
A hülyeségeket meg hagyjuk, jumpolni meg hogy bugba tudjál ugorni, semmi értelme!
999 fpsről nem tudok, hogy nagyobbat ugrana.. a leggyorsabb talán a 250, de ha nincs meg a 125, én 43-mat, vagy 76-ot használok, nekem azok beváltak. 'Használatuk' hasonló a 125-höz, csak kicsit kisebbet lehet ugrani.
Illetve én a 333-mat nem javasolnám, az csak magasugráshoz jó, másra nem igazán, akkor már inkább 125 vagy 250.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!