Fallout New Vegas-ban kikapok azért, hogyha a dokitól elveszek minden nem lopásnak számító dolgot, és eladom?
Hát nemis :D Annyit kínlódok a játékban,főleg azért mert tökölős vagyok...Meg félek a következményektől xD
Mondjuk ma eléggé nagyot haladtam benne,csak elkezdett bugozni a game,aztán egy kicsit pihizek :D Csak hiányzik a magyarítás :( Valahonnan szedtem le múltkor,aztán crashelt az egész...
Abból nem lesz baj azokat a cuccokat nem tudod eladni amit lopásból származik.
A pénzel nem lesz gond mert "Dead Money" DLC-ről ki lehet hozni mind a 37 Gold Bar-t onnantól nincs pénz hiány én Xbox360-on toltam végig "Hardcore" módban 8-10 alkalommal nagyon jó játék én sem kapkodtam el a dolgokat 120-óra alatt egyszer sem sikerült befejezni de nem is az volt a lényeg hogy mielőtt kipörgessem.
A youtube-on meg tudod nézni beírod "küldetés neve"és "walktrough" mutatja hogy csináld meg a küldetéseket.
Itt láthatod az összes Quest-et fő és mellék+amit a térkép sem jelez (unmarked).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!