Lopásnak számít?
Tegnap látogattam meg azt a helyet, ahol gyerekkoromban szánkóztam. A nagy hegyet. Van ott egy Szt. Margit szobor. Pontosabban szólva van egy félig nyitott barlang, amiben van a szobor, na az egy vasráccsal van védve és a vasrács és a szobor között volt sok-sok virág meg mellette volt egy csoki. (Snickers).
Én meg elcsórtam a csokit, és hazafele úton megettem.... A virágokhoz nem nyúltam hozzá.
ez lopásnak számít?
minden választ és véleményt előre is köszönök.
Hát, ha Te boldogabb lettél attól az egy Snickerstől...
Szerintem igen, lopásnak számít, még, ha büntető eljárás nem is indítható ellened.
de mennyire súlyos?
megbocsátható , könnyen felejthető vagy innen túl csak ún. ,, lefelé visz az út"?
ne csináljátok már! én komoly véleményekre volta kiváncsi!
habár azért az valamennyire megnyugtat, hogy nem lehetett valami nagy szám az egész, ha mindenki ennyire félvállról veszi/ viccet csinál belőle...
Régi szokás, hogy november 1-én az eltávozott hozzátartozóknak is terítenek a vacsorához. Talán valaki olyan hagyhatta ott azt a csokit, aki a gyermekét veszítette el..
Nem főbenjáró bűn, de ha jóvá akarod tenni, vigyél el ugyanoda egy ugyanolyan csokit, ezzel máris könnyebb lesz a lelkiismeretednek. Egyébként meg tanulj az esetből, és legközelebb ne kövess el hasonló hibát.
félreértés ne essék, én nem érzek lelkiismeretfurdalást, csak szimplán egy kicsit hülyén érzem magamat emiatt...
de miért ha viszek oda ilyen csokit akkor megoldva lesz a probléma véglegesen? nem hiszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!