Egy műanyag airsoft könnyen összetörik vagy inkább érdemesebb fémet venni?
Hát a belseje mindenféleképp fém legyen. Nekem AUG-om van aminek ugye a teste-tusa ABS, de kiváló minőségű, én nem féltem. Jobban félek a külső "fém" alkatrészektől, amik spiáterből vannak. Na az az ötvözet ami fém, de mégse az!!! (gyönyörűen tud törni, repedni, porhadni... sokak boldogtalanságára)
Ha már fémet választasz, és van rá keret, akkor inkább alumínium(ötvözet), vagy az acél a legjobb. Igaz biztosan drágább is lesz!
A belseje az alap hogy fém legyen (gearbox, fogaskerekek, egyéb teherviselő dolgok) viszont a külső test az már más tészta. Nekem m14-em van, alig van rajta kívül fém mégis elég strapabíró. Az ismerősömnek full fém M4-ese van, egyszer esett vele és el is tört a test.
Ezek nem olyan fémek amik strapabíróak, hanem ilyen vacak spiáterek (nagy részük) amik helyenként rosszabbul bírják mint a fém. Az acél már mást tészta, általában az AK-kat szokták evvel szerelni, na az már strapabíró.
Hogy ha egy airsoftra csak az van írva hogy fém de nincs oda írva kifejezetten hogy milyen fém akkor az spiáter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!