Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy műanyag airsoft könnyen...

Egy műanyag airsoft könnyen összetörik vagy inkább érdemesebb fémet venni?

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 06:44
 1/5 anonim ***** válasza:
2Lehetőséged van,veszel műanyagot,az ólcsóbb,így ha tönkremegy,akkor nem drága egy űj,vagy vehetsz több pénzért vasat is,de nem mindegyik műanyag sz@r,de a belseje mindenképp legyen vas!
2013. márc. 22. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Fegyvertol fugg. Egy G36 mindehogy muanyag (ABS) ami elég strapabíró és a belseje fém, valamint megvan az az érzés, hogy valami olyat fogsz amire nem kell vigyáznod, mint egy hímestojásra. Volt a kezemben FÉM Kalasnyikov és rossz volt megfogni, nem volt belole jó érzésem. Viszont egy ACÉLtestes más tészta, kellemes megfogni, strapabíró. Shotgunoknál kell vigyázni, lehetoleg minél jobb anyagól készuljon. A lényeg, hogy a gearbox (vagy simán a belso) legyen fémbol (minél jobb minoségubol) valamint a cso legyen fém, a tobbi lényegében ízlés kérdése.
2013. márc. 22. 17:54
 3/5 anonim válasza:

Hát a belseje mindenféleképp fém legyen. Nekem AUG-om van aminek ugye a teste-tusa ABS, de kiváló minőségű, én nem féltem. Jobban félek a külső "fém" alkatrészektől, amik spiáterből vannak. Na az az ötvözet ami fém, de mégse az!!! (gyönyörűen tud törni, repedni, porhadni... sokak boldogtalanságára)

Ha már fémet választasz, és van rá keret, akkor inkább alumínium(ötvözet), vagy az acél a legjobb. Igaz biztosan drágább is lesz!

2013. márc. 22. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:

A belseje az alap hogy fém legyen (gearbox, fogaskerekek, egyéb teherviselő dolgok) viszont a külső test az már más tészta. Nekem m14-em van, alig van rajta kívül fém mégis elég strapabíró. Az ismerősömnek full fém M4-ese van, egyszer esett vele és el is tört a test.

Ezek nem olyan fémek amik strapabíróak, hanem ilyen vacak spiáterek (nagy részük) amik helyenként rosszabbul bírják mint a fém. Az acél már mást tészta, általában az AK-kat szokták evvel szerelni, na az már strapabíró.

Hogy ha egy airsoftra csak az van írva hogy fém de nincs oda írva kifejezetten hogy milyen fém akkor az spiáter.

2013. márc. 22. 21:23
 5/5 anonim válasza:
Attól függ hogy.kerti céltáblákra akarsz lövöldözni v komolyan. komoly airsofthoz igen fém kell. ( ez csak egy javaslat)
2013. márc. 28. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!