Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehet-e? (SAKK szabályzattal...

Lehet-e? (SAKK szabályzattal kapcsolatban)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egyik barátommal sakkoztam és azon vitatkoztunk, hogy kötelező-e a sakkban említeni azt a szót, hogy SAKK. Vagyok ha az ellenfelem sakkot ad, akkor azt köteles-e nekem jelezni vagy sem. Valaki linkeljen be nekem ilyen szabályzatot mert nem találok sehol. És mi tovább játszottunk nem vettem észre, hogy sokkban állok és azt mondja, hogy akkor vesztettem, de szerintem meg nem mert mondania kellett volna, hogy sakk!! Ki mit gondol erről?

2013. márc. 20. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem köteles. Ha lépsz, és nem oldod fel a sakkot, és mindezt schnell szabályok mellett játsszátok, akkor valóban vesztettél!
2013. márc. 20. 15:29
 2/11 jackson666 ***** válasza:
30%
hát kell modnani hogy sakk de mikor véletlen eléptél ő nemfigyelmeztettt hogy sakkba vagy és lépjki belőle akkor jol odafigyelhettek a játékra egyébként meg ha sakkba vagyok akkor ha nem mondják akkoris észre veszem de egyébként meg kell mondani.
2013. márc. 20. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne beszélj hülyeségeket! NEM KELL mondani, hogy sakk... Nem a kocsmasakkot kérdezte!
2013. márc. 20. 15:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem még ő sem vette észre, hogy sakkot adott. És próbált nekem azzl jönni, hogy mért nem láttam? De nem szolt utána sem, hogy sakkban állok. Ilyenkor mi van?
2013. márc. 20. 15:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Már elmondtam. Schnell szabályok szerint a partit buktad, mivel szabálytalant léptél. Normál versenypartiban ellenben a partit a szabálytalan lépés megtételéig vissza kell állítani, és onnan folytatni szabályos lépéssel.
2013. márc. 20. 15:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszii mostmár értem :)))
2013. márc. 20. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:
NEM KÖTELES...kérdezd meg a barátodat h látott-e már sakkverseny, mert ott se üvöltözik hogy SAAAAAAAK...szóval ilyenkor vagy újrakezditek és nem ér a parti vagy visszamentek a sakkhoz vagyis minden lépés visszahoztok és úgy folytatjátok...:D
2013. júl. 2. 23:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Butus, fél év késéssel beírod ugyanazt a választ, amit 2 perc után megkapott. Van ennek értelme?
2013. júl. 3. 08:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Ráadásul még meg is variálod, hogy butaság legyen...
2013. júl. 3. 08:53
 10/11 anonim ***** válasza:
akkor old meg. kettőnk közül nem tom ki sakkozik...
2013. júl. 3. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!