Steam-el kapcsolatban kellene Segítség! Mit tegyek?
Megvettem 3éve körülbelül a COD Modern Warfare 2-t (CoD 6). Szépen fel is telepítettem, regisztráltam Steam-re, játszottam vele. (Multi..) Majd 3 hónapig kb. nem játszottam vele, és újra elő akartam venni. A Steam-emre addigra már nem emlékeztem.. És újra feltelepíteni nem tudtam az új Steam-emre, mert kiírta hogy már aktiválták.
Hagytam a francba, most pedig megnéztem megint. Ugyan az volt mint régen, és kiírta, hogy menjek rá az alábbi gombra, és elküldik a régi Steam-em nevét E-Mail-ban. Na, most viszont már a régi Steam-emhez kapcsolódó e-mail-ra nem emlékszem....
Tudom.. kib@szott béna vagyok és szerencsétlen.. De kérlek segítsetek. Tehát arra volnék kiváncsi hogy a Steam-em (a mostani) nem tudja megmondani nekem a régi steam-emhez kapcsolódó e-mailt.?
Köszönöm előre is.. Bár nem hiszem hogy meg tudom már valaha is oldani.
És köszi hogy elolvastad.
Sajna ha nem emlékszel a steam jelszóra/névre akkor a játékaidnak amik oda voltak telepítve annyi mivel csak egyszer lehet STEAM kódot felhasználni.
De a steam supporton lehet kérdezni valahogy.
Én nem tudom hogy mivel nekem még nem volt ilyen problémám.
Az az email nagyon kellene! :(
De a Doboz meg a CD kulcs megvan ezzel már lehet valamit kezdeni.
Ide küldj egy "ticket"-et
ez azért van,hogyha elveszik a neved,jelszód,email címed tudnak segíteni.
Küldj egy képet a CD kulcsról meg a dobozról és ird le mellé tollal az email címedet amiről küldöd az emailt(ez azért kell,hogy lássák tényleg te vagy az)
Sok sikert!
Igen,amiről küldöd az emailt.
Ugy okoskodok,hogy CD kulcs alapján visszatudják nézni mi volt az emailt címed.
Nagyon szépen köszönöm, leírtam a problémámat, a cd kulcsot lefényképeztem, e-mailt leírtam, és megadták e-mail ben a régi Steam-em Id Pw-jét. :)
Örök hálám, Tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!