Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mass Effect 2 Öngyilkos...

Mass Effect 2 Öngyilkos küldetés: Hogy mentsek meg egy nem-lojális karaktert?

Figyelt kérdés
Miután megszereztem a Kaszás IFF-et, és aktiválom Légiót, nem kéri a lojalitás-küldetést, csak ha előtte megcsinálok egy másikat. Ezért csak a legénység elrablása után tudom megcsinálni neki, de akkor meg odaveszik a fél legénységem. Mit tudok tenni?

2013. márc. 18. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valami bug-ba ütközhettél, vagy nem tudom, mert az IFF megszerzése után ha beszélsz Legionnel, akkor elsőre (vagy másodszorra mindenképpen) felhozza a lojalitás küldetést, és ekkor nem szól EDI hogy kész a beszerelés, amikor a galaxis térképéhez mész/aktiválod, hanem mehetsz a küldetéssel. Amúgy elméletileg egy küldetést megcsinálhatsz a legénység elráblása után is, és ha azután mész rögtön, akkor is sikerül megmenteni az egész legénységet. Tehát elméletileg Legion küldetését is meg tudod csinálni a legénység elrablása előtt, és ha minden igaz, utána is minden retorzió nélkül.

Egyébiránt egy nem lojális taggal is meg lehet csinálni, hog mindenki túlélje, de ehhez az kell, hogy a nem lojális csapattagot (eseteben Legiont) ne válaszd ki sehova külön feladtra, meg a nehézfiúk (Grunt, Zaeed, Garrus, stb.) maradjanak védeni a hátad vele együtt, míg Mordin megy vissza a legénységgel. Ha szerencséd van, akkor a nem lojális csapattag is életben marad.

2013. márc. 18. 15:57
 2/2 A kérdező kommentje:

A legénység elrablása után megcsináltam Légónak a lojalitás küldit, és szerencsére úgy operáltam, hogy egyik csapattag se haljon meg. A No one left behind acsit is megkaptam. Bár a hajón vannak helyek ahol hiányzik a legénység egy része.

Köszönöm!

2013. márc. 18. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!