Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ban mennyire érdemes...

Lol-ban mennyire érdemes renektont megvenni solotopra?

Figyelt kérdés
Inkább a farmolgatós, gankre várós fajta vagyok és szerintem erre renekton a legmegfelelőbb.+ kitűnő tank tud lenni lategameben illetve elég nagy damage-je van. Ha tud valaki más javaslatot írja le :D

2013. márc. 10. 20:16
 1/3 anonim válasza:
nekem elég kedvelt helyem a solo top mert az öcsém jungle-ben van elég sokat így amikor kezdtük beruháztam nunura és akár néha-néha még most is előveszem ha azzal szeretnék menni nunu olcsó és of tanknak gyúrva ap-armor-heal összeállítással eléggé erős. Ha van ip-d vagy esetleg van időd még gyűjteni akkor nautilus-t ajánlom vagy rammus eléggé tank mind2 de a tornyot megvéded vele amíg jön a gank :D
2013. márc. 10. 21:41
 2/3 AccountManagerkovács ***** válasza:

Solotopra inkább Garent vagy Singedet ajánlom.

Garennek fantasztikus passzív védelmi képességei vannak (nő az armorja, a magic resistje és óriásit regenerál magától), minden varázslata ingyenes, nem kell neki mana és ha full tankra építed, akkor is igen jól farmol és üt. Az ultija kegyetlen, a q-jával silencelni és menekülni is lehet, szerintem nagyon jó karakter.

Singed pedig gyakorlatilag counterelhetetlen. Rengeteg hpja van, és akkor is tudsz vele farmolni és sebezni a q-jával, ha csak össze-vissza rohangálsz mint egy fejetlen csirke. Az e-jével bedobálhatod az ellenségeket a tornyokhoz, van lassítása, az ultijával meg bárhonnan el lehet menekülni, tornyokat lehet tankolni és így tovább.

Garen 450 IP, Singed 1350, emellé a kettő mellé még az előző válaszoló által írt Rammus-t meg Nunut is megveheted Renekton áráért.

2013. márc. 11. 11:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezek közül csak rammus nincs meg, de szerintem rammus csak jungelbe jó, lane-re nem. Nunuval szerintem ugyanez a helyzet, jungle-supportnak inkább viszem mint lane-re. Singedet és Garent pedig rendszeresen használom, és szeretek velük játszani :D
2013. márc. 11. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!