Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit érdemes megvenni? PSP?...

Mit érdemes megvenni? PSP? Vagy PS Vita?

Figyelt kérdés

nem tudom eldönteni hogy melyiket érdemesebb meg venni!

PsP vagy PS Vita? (JÓ és rosz tulajdonságia is jöhetnek)

2013. márc. 7. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyiket se. PSP régi, PS vita meg drága és alig van rá értelmes játék.
2013. márc. 7. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor ps3 vagy xbox?
2013. márc. 7. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt vedd meg, amelyiknek jobban tetszenek az exkluzívai, és amilyen barátaidnak/ismerőseidnek van, akikkel esetleg játszanál.

Xbox live-ra külön elő kell fizetni (tehát hogy multizhass), viszont jobb, mint a Playstation network (nekem PS-em van, viszont ha lenne olyan lehetőség, hogy előfizetek, és olyan lesz, mint az XBL, akkor előfizetnék).

PS3-ban van bluray.

Multiplatform játékok általában szebbek Xboxon, és jobb az fps/frame rate, az exlkuzívokban viszont a PS3 a nyerő. Több van, sokkal szebb grafika (és szerintem jobb játékok is ezek, mint az xbox exkluzívjai).

2013. márc. 7. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
A grafika az játéktól függő.A játèkok szerintem az xboxon jobbak. Az xboxlivon como gamet le tudsz tölteni ( arcadokat) pénzért ami ps re nincs pl.: Minecraft. Vannak 80microsoft pontért ( kb párszáz forint ) thehát olcson jó játékokat.
2013. márc. 9. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!